Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Δήλωση Αφροδίτης Παπαθανάση


Ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους που στήριξαν το ΠΑΣΟΚ σε αυτήν την δύσκολη εκλογική αναμέτρηση. Δώσαμε μαζί έναν δύσκολο αγώνα, στην πλέον δύσκολη και ιστορική στιγμή για την χώρα, λέγοντας μόνο αλήθειες και αναλαμβάνοντας και ευθύνες πάνω από αυτές που μας αναλογούσαν.

Η κοινωνική και οικονομική κρίση που βιώνει η Χώρα είναι πρωτόγνωρη και η πορεία εξόδου απαιτεί αποφάσεις και στάση απόλυτης ευθύνης. Η συνέχεια θα είναι δύσκολη και όλες οι προεκλογικές τοποθετήσεις και δεσμεύσεις θα δοκιμαστούν και θα αξιολογηθούν στο «δια ταύτα» .
 
Η Χώρα βρίσκεται σε οριακό σταυροδρόμι , μεταξύ της επιλογής της ευρωπαϊκής προοπτικής και του «ατυχήματος» της οικονομικής απομόνωσης , σε ένα απόλυτα ρευστό ευρωπαϊκό οικονομικό και  πολιτικό περιβάλλον.

Πρέπει σήμερα να διασφαλιστεί η ενότητα του Ελληνικού Λαού. 

Πρέπει να υπάρξει κυβέρνηση με ευθύνη και ικανότητα λήψης αποφάσεων για την οικονομία, την εξωτερική πολιτική, την ασφάλεια της χώρας και των πολιτών.

Πρέπει να υπάρξει πολιτική αντίδραση απέναντι στις ακρότητες και τα φαινόμενα εκφασισμού.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους όσους συνεργασθήκαμε,  τα δύο αυτά χρόνια,  για να χτίσουμε ένα σημαντικό έργο για το νομό μας. Καμία προσπάθεια δεν πρέπει να μείνει στη μέση και από την πλευρά μου θα συμβάλλω όσο μπορώ για την ολοκλήρωση έργων και θεσμικών αλλαγών που είναι σε εξέλιξη. 

Συγχαρητήρια στην Ασπασία Μανδρέκα για την εκλογή της , καλή επιτυχία και καλή δύναμη.
 
 
-­­­­--------------------------------------------
Αφροδίτη Παπαθανάση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.