Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Επίσημη κίνηση Σαμαρά περιμένει το ΛΑΟΣ



Κύκλοι του ΛΑΟΣ διαψεύδουν κεντρικές διεργασίες μεταξύ του Γ. Καρατζαφέρη και της Συγγρού, αφήνοντας μα εννοηθεί ότι θα συζητούσαν μόνο αν υπήρχε μια ευθεία πρόσκληση σε διάλογο από τον ίδιο τον Α. Σαμαρά. 
Οι ίδιοι κύκλοι αρνούνται να σχολιάσουν τα περί προσχώρησης στην ΝΔ των πρώην βουλευτών του ΛΑΟΣ Κ. Βελόπουλου και Θ. Πλεύρη σημειώνοντας ότι όλα θα ξεκαθαριστούν αύριο το μεσημέρι στην συνεδρίαση στελεχών και πρώην βουλευτών που έχει συγκαλέσει ο πρόεδρος του κόμματος.
Χαρακτηριστική πάντως της αμφιθυμίας που υπάρχει στο ΛΑΟΣ είναι η δήλωση του πρώην βουλευτή κ. Αιβαλιώτη. «Εμείς θα κατέβουμε στις εκλογές αυτόνομα» στην οποία όμως (συνέντευξη στον ΑΝΤ1) υπάρχει και η εξής επισήμανση στην ερώτηση για πιθανή συνεργασία με την ΝΔ, που καθόλου δεν ταυτίζεται με την αυτόνομη κάθοδο.
«Πρέπει να υπάρχει καταρχάς ευρυχωρία ψυχής, θα πρέπει να υπάρξει κάτι συγκεκριμένο, γιατί εγώ άκουσα ένα ευχολόγιο. Δηλώσεις και ένα ευχολόγιο, δεν είδα κάτι συγκεκριμένο. Αλλά χρειάζεται ευρυχωρία. Πρέπει να καταλάβουμε, ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, έχουμε απέναντί μας ένα ΣΥΡΙΖΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.