Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Την Κυριακή κρατάμε εμείς -για μία και μόνο φορά- τον μπαλτά στο χέρι. Πετσοκόψτε τους! Ή αυτοί ή εμείς!



Γράφει ο Δευκαλίων

Κλείνουμε σήμερα μία σειρά άρθρων που γράφτηκαν με αφορμή την διενέργεια των προώρων Βουλευτικών εκλογών 2012. Η στήλη από την αρχή πήρε ξεκάθαρη θέση:
·       Δεν ψηφίζουμε όσους άνοιξαν την πόρτα για να έρθει το ΔΝΤ και η περιβόητη Τρόικα στην χώρα μας. Άρα δεν ψηφίζουμε με τίποτε τους κηπουρούς του Γιώργου Παπανδρέου, γιατί αυτή η παρέα είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για τα χάλια που βρίσκεται σήμερα η πατρίδα μας.
·       Δεν ψηφίζουμε νεοφιλελεύθερα κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Συμμαχία, Δράση… Είναι το ιδεολογικό άρμα του ΔΝΤ, της νέας τάξης πραγμάτων και της παγκοσμιοποίησης που θέλει να επιβάλει το διεθνές εβραϊκό χρηματιστηριακό κεφάλαιο και το βόρειο-ευρωπαϊκό βιομηχανικό τόξο.
·       Δεν ψηφίζουμε ακροδεξιά κόμματα όπως το ΛΑ.Ο.Σ και τη Χρυσή Αυγή. Διαχρονικά και ιστορικά η ακροδεξιά και ανεξάρτητα από τις δημόσιες θέσεις της, ήταν μίσθαρνο όργανο του κάθε λογής εγχώριου και διεθνούς κεφαλαίου.
·       Δεν ψηφίζουμε τους κρυφό-φιλομνημονιακούς, τους κάθε λογής νεοφιλελεύθερους και ακροδεξιούς που βρήκαν στέγη και πολιτεύονται με την Νέα Δημοκρατία. Η Νέα Δημοκρατία θα βγει όπως όλα δείχνουν πρώτο κόμμα. Δεν είναι ανάγκη στην κοινοβουλευτική της ομάδα να κυριαρχούν κρυφό-φιλομνημονιακοί, νεοφιλελεύθεροι και ακροδεξιοί. Υπάρχουν στους συνδυασμούς της Νέας Δημοκρατίας συντηρητικοί πολιτικοί, ευπρεπείς, δημοκράτες και πατριώτες.
·       Ψηφίζουμε συνεπείς Έλληνες που στάθηκαν όρθιοι απέναντι στην μνημονιακή και νεοφιλελεύθερη λαίλαπα. Είναι γεγονός ότι σε όλο το πολιτικό φάσμα αναδείχθηκαν και αναδεικνύονται καθημερινά μικροί ήρωες που προτιμούν να χάσουν ένα σίγουρο μέλλον παρά να σκύψουν στην Τρόικα.
·       Ψηφίζουμε και στηρίζουμε πατριωτικά, αντιμνημονιακά κόμματα και κινήσεις.
·       Ψηφίζουμε και στηρίζουμε τα κόμματα που από την πρώτη στιγμή είπαν το μεγάλο ΟΧΙ και στέκονται από τότε δίπλα στον δοκιμαζόμενο λαό μας.
Ας μην γελιόμαστε. Οι εκλογές της Κυριακής είναι ένας ενδιάμεσος σταθμός στην πάλη του λαού μας ενάντια στο μνημόνιο. Πριν δύο χρόνια οι αντιμνημονιακές πολιτικές δυνάμεις ήταν μειοψηφία. Μετά τις εκλογές της Κυριακής θα είναι πλειοψηφία.
Μπορεί το εκλογικό σύστημα να δώσει μία ερμαφρόδιτη φιλομνημονιακή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αλλά και μέχρις εκεί. Στη Νέα Δημοκρατία ένα σημαντικό ποσοστό των στελεχών της προέρχεται από την εθνοκεντρική πατριωτική δεξιά, που μόνο για φιλομνημονιακή δεν μπορεί να κατηγορηθεί. Άρα οι αντιμνημονιακές δυνάμεις θα είναι συντριπτική λαϊκή και κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Συνεπώς από την Κυριακή και πέρα ο αντιμνημονιακός αγώνας θα διεξάγεται με ευνοϊκότερους όρους και προϋποθέσεις.
Μέχρι σήμερα οι δύο φιλομνημονιακές κυβερνήσεις, του Γιώργου Παπανδρέου και του Λουκά Παπαδήμου, με τον μπαλτά στο χέρι πετσόκοβαν Λαϊκά Δικαιώματα και κατακτήσεις. Την Κυριακή κρατάμε εμείς -για μία και μόνο φορά- τον μπαλτά στο χέρι. Πετσοκόψτε τους! Ή αυτοί ή εμείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.