Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Κυβέρνηση «οπερέτας» με αναβίωση «παλατιανών» μαγείρων;



Τις τελευταίες ώρες οργιάζει μια φημολογία που κάνει λόγο για την ισχυρή πιθανότητα συγκρότησης κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με «αριστερό» δεκανίκι και δοτό (ή όχι) Πρωθυπουργό από τον ευρύτερο «προοδευτικό» και «αριστερό» χώρο.
Για μια τέτοια κυβέρνηση βυσσοδομούν στο παρασκήνιο ισχυρά εκδοτικά συμφέροντα, οι πιο γνωστοί παράγοντες των τραπεζών, το μεγάλο κεφάλαιο και φυσικά τα ηγετικά λόμπυ τουσυνεταιρισμού ΠΑΣΟΚ και ΝΔ υπό την αιγίδα των κυρίαρχων κύκλων της ΕΕ.
Ο λόγος που σπεύδουν όλοι αυτοί να συνενωθούν υπό την ομπρέλα μιας κυβέρνησης οπερέταςμαριονέτας της τρόικα και των εγχώριων ληστρικών συμφερόντων, είναι για να ανακόψουν το δρόμο προς τις εκλογές.
Κι αυτό διότι τα «αφεντικά» αυτού του τόπου ξέρουν καλά πως αν η χώρα βαδίσει εδώ και τώρα ξανά σε εκλογές, τότε είναι βέβαιο το σαρωτικό ρεύμα και βέβαιη η περίλαμπρη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και της σύνολης ριζοσπαστικής Αριστεράς!
Η απόπειρα και πολύ περισσότερο ο σχηματισμός κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με δεκανίκικάποιες δυνάμεις ή κύκλους της Αριστεράς και με στόχο τον έλεγχο των εξελίξεων από το κατεστημένο και διάσωση του μνημονίου, θα αποτελεί πράξη ωμής και κατάφωρης παραχάραξης της λαϊκής ψήφου και του λαϊκού φρονήματος.
Ο προοδευτικός και δημοκρατικός λαός θα πρέπει να αντιδράσει και να μην επιτρέψει η χώρα να γυρίσει στις σκοτεινές εποχές των «παλατιανών» μαγειρείων, της νόθευσης της λαϊκής βούλησης και των κυβερνήσεων «γαργάλατα»!
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ
ΠΗΓΗ: iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.