Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

KKE: Ο κατήφορος δεν έχει τέλος…


Επισημαίναμε και αναλύαμε, πριν από λίγες ημέρες, ότι η ηγεσία του ΚΚΕ ουσιαστικά στηρίζει την κυβερνητική «συμμορία», με το τέχνασμα των «ίσων αποστάσεων» ανάμεσα στην κυβέρνηση του 4ου Ράιχ και του ΣΥΡΙΖΑ. 

Για το ΚΚΕ, ΠΡΩΤΟΣ και ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ στόχος δεν είναι το ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ των δωσίλογων κυβερνητικών ανδρεικέλων, αλλά η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Διαβάστε τα σχετικά κείμενα εδώ: 

Φυσικά πάντα το ΚΚΕ έβαζε ΥΠΕΡΑΝΩ των συμφερόντων του ελληνικού λαού και των αγωνιστικών κινημάτων, το στενό κομματικό του συμφέρον. 

Το γεγονός ότι χάνει τον κεντρικό στόχο, την κατεδάφιση της κυβερνητικής «εγκληματικής οργάνωσης» και βάζει σαν κεντρικό στόχο το ΣΥΡΙΖΑ, αυτό δεν καθορίζεται, πλέον, ΜΟΝΟ από την ΑΓΩΝΙΑ της επιβίωσής του: Δηλαδή από την αλίευση ψήφων από το ΣΥΡΙΖΑ… 

Ένας τέτοιος στόχος είναι μυωπικός, και τόσο ηλίθιος που ακόμα και η ηγεσία του ΚΚΕ θα αντιλαμβανόταν. Διότι μπορεί να είναι προνομιακός χώρος ο ΣΥΡΙΖΑ για αλίευση ψήφων, με την εξής, όμως, προϋπόθεση: Να βρίσκεσαι στην ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ του αγώνα για το γκρέμισμα της κυβέρνησης. 

Αν στηρίζεις την κυβέρνηση δεν κερδίζεις ψηφοδέλτια από το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στέλνεις και άλλα… 

Δεν είναι, συνεπώς, μόνο το μικροκομματικό συμφέρον και η αγωνία της επιβίωσης που οδηγεί την ηγεσία του ΚΚΕ σ’ αυτή την ηλίθια φρενοβλάβεια. 

Το πιο καθοριστικό είναι ότι αυτό το κόμμα έχει ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ σ’ αυτές τις καθεστωτικές, κυβερνητικές ισορροπίες: Τις κατοχικές ισορροπίες… 

Γι αυτό δεν θέλει την κατεδάφιση της κυβέρνησης, η οποία μοιραία θα κονιορτοποιήσει αυτές τις παγιωμένες κυβερνητικές ισορροπίες και θα γεννήσει θύελλες: Οι θύελλες το σβήνουν παντελώς το ΚΚΕ… 

Το καθεστώς των ανδρεικέλων και τα μαντεία της προπαγάνδας του το γνωρίζουν αυτό, γι αυτό στηρίζουν, με τον τρόπο τους, το ΚΚΕ και το χρησιμοποιούν εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. 

Είναι αποκαλυπτική η ενορχηστρωμένη προβολή και τα χειροκροτήματα για το σποτάκι της ΚΝΕ που σατιρίζει το ΣΥΡΙΖΑ 

Ενδεικτικά: 

α) Η αλαφουζέικη φιέστα: 


β).Το παραλήρημα του Άδωνι: 

γ).Στον αγώνα των υμνολογιών του ΚΚΕ και ο «Στόχος» που ακούει «κομμουνισμό» και βγάζει σπυράκια!!! 

Ο Καρλ Λήμπκνεχτ, ο μεγάλος αυτός επαναστάτης, μόλις τον χειροκρότησαν οι αντίπαλοί του, στο γερμανικό κοινοβούλιο, σηκώθηκε και είπε: «Ανακαλώ τα όσα είπα, διότι όταν σε χειροκροτούν οι ταξικοί σου αντίπαλοι σημαίνει ότι κάνεις λάθος…». 

Βεβαίως ο Λήμπκνεχτ ήταν Επαναστάτης!!! 

Το ΚΚΕ είναι μια Ανώνυμη Εκλογική Εταιρεία, στυλοβάτης της κατοχικής «νομιμότητας» και των ισορροπιών του κυβερνητικού δωσιλογισμού…

Αναδημοσίευση από resaltomag.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.