Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Γαλάζιες σημαίες της Νέας Δημοκρατίας στις παραλίες!

Αυτό θα το ανακοινώσει στην επόμενη συναυλία του -συγγνώμη, ομιλία του- στο Μέγαρο Μουσικής ο Σαμαράς. Στις παραλίες, που θα ιδιωτικοποιηθούν όλες, οι «Γαλάζιες Σημαίες» θα αντικατασταθούν από τις γαλάζιες σημαίες της Ν.Δ, για να θυμόμαστε ποιος τις πούλησε-ξεπούλησε.

Αρα, είναι άκυρες οι επίσημες ανακοινώσεις από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης ότι με 408 βραβευμένες ακτές η Ελλάδα κατέχει τη 2η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 51 χώρες. Η Ελλάδα είναι τώρα πρώτη παγκοσμίως, με 29.875 παραλίες, όσες και οι παραλίες που θα έχουν τη γαλάζια σημαία Ν.Δ. που βλέπετε στη φωτογραφία.

Που δεν είναι μοντάζ και κατασκευή των φοβερών 542 σελιδοποιών, γραφιστών κ.λπ. της «Εφ.Συν.», αλλά ολοζώντανη φωτογραφία που τραβήχτηκε χθες στις 3.42 μ.μ.

Δεν το ανακοίνωσε, λοιπόν, ο πρωθυπουργός, αυτό με τις γαλάζιες σημαίες Ν.Δ. χθες στο Μέγαρο Μουσικής. Και ξαναλέω «Μέγαρο Μουσικής» γιατί μου φαίνεται ότι έχει πάθει βλάβη η τηλεόρασή μου και δείχνει συνέχεια ότι μιλάει ο Σαμαράς στο Μέγαρο Μουσικής.

Εκτός αν έχει κάνει κατάληψη ο Σαμαράς στο Μέγαρο Μουσικής, οπότε πρέπει να πάει ο Δένδιας με τα ΜΑΤ να τον πετάξει έξω.

Στο μεταξύ έκλαψε ο Μπούκουρας, αλλά δεν σχόλασε ο γάμος Χ.Α. – Ν.Δ.

Τα κλάματα του Μπούκουρα φαίνεται ότι έπιασαν τόπο. Ο Χατζηνικολάου xαρακτήρισε «γροθιά στο στομάχι» το θέαμα ενός βουλευτή να κλαίει στη Βουλή και ότι φαίνονται άδικες οι κατηγορίες, όπως τις παρουσίασε ο Μπούκουρας. Πρέπει όμως να ακούσει και το κατηγορητήριο της Δικαιοσύνης, την οποία κάλεσε να επιληφθεί τάχιστα, για να ξεκαθαρίσει αν έκλαψε σωστά ο βουλευτής.

Ο Ιρβιν Γιάλομ γράφει νέο βιβλίο. Το «Οταν έκλαψε ο Μπούκουρας».

Κι αυτό το διαδίκτυο δεν λέει να ησυχάσει με τίποτα. Εγραψαν ότι «Αν το κόμμα του Βενιζέλου λεγόταν κελιά, θα το ψήφιζαν όλοι». Α να χαθείτε!

Οταν λέμε στην Ελλάδα «Σύνταγμα» δεν εννοούμε βέβαια ούτε το Σύνταγμα της Ελλάδας, ούτε τη Βουλή, ούτε την πλατεία Συντάγματος. Εννοούμε τα περιστέρια.

Ο Σαμαράς λοιπόν δεν ανακοίνωσε τις γαλάζιες σημαίες Ν.Δ. στις ακτές, ανακοίνωσε όμως την αναθεώρηση του Συντάγματος. Που ο ίδιος έχει σκίσει και ξεσκίσει. Αρα δεν πρέπει να μιλάμε για «αναθεώρηση», αλλά για «ανασυγκόλληση» του Συντάγματος.


Του Λάκη Μπέλλου από efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.