Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ο Γιώργος είναι πονηρός και αυτά που λέει μην τα τρως


Καθημερινά ακούω όλο και κάτι καινούργιο για το τι έφταιξε και λύθηκε άδοξα η συνεργασία του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Καπεντζώνη με τον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως για όλα τα κακά στην Ελλάδα , έτσι και και εδώ φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. 
Λένε:
  •  Ήταν κρίμα και άκομψο  ύστερα από τις τόσες υποχωρήσεις που είχε κάνει ο άνθρωπος να τον κοροϊδέψουν από το το κόμμα. 
  • Μπράβο του, πιστός στις αρχές του περί ανεξαρτησίας και ακομμάτιστου  συνδυασμού προχωράει.....
Ρε σεις σε ποιόν τα πουλάτε αυτά. Δεν ντρέπεστε. Ψάχνετε για φτηνές δικαιολογίες. Κρίμα που σε αυτόν αγώνα λάσπης πρωτοστατούν και μερικοί σύντροφοι που παίζουν ηθελημένα ή αθέλητα το παιγνίδι ενός πολιτικάντη που μοναδικό σκοπό έχει να αρπάξει την ψήφο μας.
Πως είναι δυνατόν ένας υποψήφιος Δήμαρχος που στηρίζει τα μνημόνια και υπηρετεί τις δυνάμεις που τα επιβάλλουν να στηριχθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ; Η παρουσία του σε διάφορες εκδηλώσεις της κίνησης και ο χαιρετισμός δεν σημαίνει και συμπαράταξη μαζί μας. Έρευνα αγοράς έκανε ο άνθρωπος. Παράλληλα, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, διαπραγματευόταν και με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.  Αυτό σημαίνει ότι σταθμίζω τα πράγματα και την τελευταία στιγμή θα ακολουθήσω αυτό που με συμφέρει. Ποιες αξίες και αρχές. Ο.Φ.Α. (όπου φυσάει ο άνεμος γι' αυτούς που δεν κατάλαβαν).  Ίσως να το είχαν θέσει και προαπαιτούμενο οι αντάρτες του Κουλούλα.  
Δεν μείναν κόκαλο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όταν τον είδαν πρώτο τραπέζι πίστα στην συγκέντρωση της Ελιάς στην Άμφισσα την στιγμή που περίμεναν να υπογράψει την κοινή ανακοίνωση για την από κοινού κάθοδο στις Δημοτικές εκλογές; Για ποια ανεξαρτησία και πράσινα άλογα μιλάμε;  Απλά διάλεξε στρατόπεδο. Η Νέα Δημοκρατία επίσημα στηρίζει τον Γιώργο Κουλούλα ως εκφραστή της σκληρής δεξιάς αλλά αβαντάρει και τον "ανεξάρτητο" Γιώργο Καπεντζώνη για να περιορίσει τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Δεν είναι όμως αργά. Πρέπει να πέσουν οι μάσκες και να βρεθεί ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Αυτή είναι η αλήθεια. Και εσείς που συμμετέχετε στο ψηφοδέλτιο και τώρα ξέρετε την αλήθεια για κοιτάξτε ποιους έχετε δίπλα σας. Ανθρώπους κρατικοδίαιτους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ, ανεπάγγελτους, καριερίστες στην τοπική αυτοδιοίκηση, παρατρεχάμενους (βλέπε ειδικούς συνεργάτες) και Δημοσίους υπαλλήλους που παλεύουν για να εκλεγούν για δύο μήνες επιπλέον άδεια το χρόνο. Τι κοινό έχετε με αυτούς;  Αν έχετε ίχνος φιλότιμο, αρχές και αξίες να απέχετε από τον προεκλογικό αγώνα και να καλέσετε φίλους και συγγενείς να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του Ενωτικού Κινήματος Ενεργών Πολιτών.  Η ψηφίζουμε όλοι Γιώργο Αρτινόπουλο στις Δημοτικές Εκλογές και στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση ή σκύβουμε το κεφάλι και υποτασσόμαστε σ' αυτούς  που θέλουν την Δωρίδα  στο περιθώριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.