Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Μεταφορά μαθητών με ΤΑΧΙ τέλος


Εδώ και αρκετό καιρό τα ΤΑΧΙ έχουν σταματήσει να μεταφέρουν τους μαθητές από κάποια χωριά στα σχολεία  του Δήμου Δωρίδας. Η αιτία είναι η μη έγκαιρη πληρωμή τους. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανάδοχος της μεταφοράς που είναι το ΚΤΕΛ Νομού Φωκίδας αν και εισπράττει έναντι κάποια χρήματα γιά την μεταφορά των μαθητών, τα κρατάει για λογαριασμό του γιατί μεταφέρει και αυτό μαθητές και δεν δίνει τα αναλογούντα στους Ταξιντζήδες.
Τί έχεις Γιάννη μ', τι είχα πάντα..   Η Περιφέρεια  και γενικότερα η Κυβέρνηση είναι σίγουρο ότι έχει οικονομικό πρόβλημα και  δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. Έτσι λοιπόν είναι σίγουρο ότι ο λύκος θα χαίρεται για πολύ καιρό την αντάρα.
Βλέπετε ο λύκος και φίλοι του ξέχνάνε εύκολα.  Το ΚΤΕΛ Φωκίδας όπως πάντα κρατικοδίαιτο κοιτάει να καλύψει τις ανάγκες του και οι άλλοι να πάνε να κόψουν το κεφάλι τους. Λές και δεν τους ξέρουμε.   Πριν καμμιά τριανταριά χρόνια με αφορμή με αφορμή τις απεργίες που γίνονταν στα μέσα μαζικής μεταφοράς επενδύοντας στην αφέλειά μας -βλέπεις μας άρεσε και σε μας η πολυτέλεια, μερικοί ήταν και φίλοι μας- κατοχύρωσε την γραμμή Ναύπακτο-Ευπάλιο και σήμερα στις δύσκολες που περνάμε όλοι μας αυτοί κοιτούν τι μέρισμα θα πάρουν.  Ας αναλογισθούμε πόσο διαφοραιτική θα ήταν συγκοινωνία στην περιοχή μας σήμερα αν υπήρχε αστικό.
 Αλήθεια με εκείνο το πρόγραμμα "ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ" που εφάρμοσαν κάμποσοι Δήμοι της Φωκίδας το 2009 έως το Φλεβάρη του 2010 πόσοι επιβάτες μετακινήθηκαν δωρεάν?  Πόσο στοίχησε στον Δήμο?  Απ' ότι ξέρω μέχρι να το μάθει ο κόσμος από τον Γενάρη μέχρι τον Ιούνιο -γιατί το κρατάγαν μυστικό και οι δυό πλευρές- ο κοσμάκης πλήρωνε κανονικά.  Στην συνέχεια βρήκαν άλλη δικαιολογία και μεταφέραν δωρέαν αυτούς που είχαν προορισμό το Ευπάλιο.Τους ενδιάμεσα όχι. Και αυτοί που είχαν προορισμό την Ναύπακτο πληρώναν ολόκληρο το εισητήριο και όχι από το Ευπάλιο προς Ναύπακτο.  Έτσι δεν είναι ρε Αντιδήμαρχε της δεκάρας,  που έχεις το θράσσος και σχολιάζεις την ανωνυμία μου, δεν υπόγραφες με ελαφριά την συνείδηση τις βεβαιώσεις γιά να πληρωθούν?  Τι έργο κάναν?
Αλήθεια για το χρονικό διάστημα που δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια με τα ΤΑΧΙ μήπως το ΚΤΕΛ χρεώνει κανονικά τις διαδρομές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.