Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Πίνακες δικαιούχων ηρτημένης εσοδείας 200-10 από τον αναδασμό της πεδιάδας Μόρνου


Πριν λίγες μέρες διαπίστωσα στο ΚΕΠ Ευπαλίου να μπαινοβγαίνει πολύς κόσμος. Γιατί άραγε τέτοια κίνηση αναρωτήθηκα. Πίστευα ότι ήταν η απογραφή των προνοιακών επιδομάτων αλλά ήταν τελικά έμαθα ότι οι δικαιούχου των αποζημιώσεων του αναδασμού της πειδιάδας του Μόρνου καταθέτουν τα δικαιολογητικά τους.
  Ελέησε ο Θεός  και ήρθαν η περιβόητες καταστάσεις ηρτημένης εσοδείας 2009-2010 για το έργο του αναδασμού πεδιάδος Μόρνου.  Σήμερα έρχονται αύριο έρχονται και πέρασαν δύο χρόνια. Καλώς τις δεχτήκαμε αλλά χρήματα δεν υπάρχουν.  Από πού θα τα βρουν. Άντε και πάλι τα ίδια σήμερα θα πληρωθούμε αύριο θα πληρωθούμε. Θα περάσουν οι εκλογές και και μερικά χρονάκια  και αν υπάρχουν τότε χρήματα.
Γιά τις αιτήσεις που έγιναν το 2011 οι αρμόδιοι λένε ότι δεν θα πληρωθούν οι καλλιεργητές. Μήπως τελείωσε το έργο και δεν το έχουμε καταλάβει.
Παρόλα αυτά όμως είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τον κόσμο που είναι δικαιούχοι αποζημίωσης να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά :
  1. Υπεύθυνη δήλωση για την αποδοχή των χρημάτων
  2. Μέχρι 1.500 ευρώ φορολογική ενημερότητα
  3. Μέχρι 3.000 ευρώ ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα
  4. Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας φωτοτυπία
  5. Βιβλιάριο Τράπεζας Αγροτικής
  6. Φορολογική δήλωση η εκκαθαριστικό όπου να φαίνεται το ΑΦΜ
  7. Βεβαίωση περί μη οφειλής ΤΟΕΒ
Και όλα τα δικαιολογητικά τα παραλαμβάνει το ΚΕΠ 

    ΥΓ:Και μην ξεχνάτε εσείς οι Σοσιαλιστές αγρότες να ψηφίσετε την Κυραική 18 Μαρτίου στις εκλογές για την  εκλογή του νέου πρόεδρου.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.