Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΓΡΑΦΙΚΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ!

avramopoulos-dimitris
Άφησε σύξυλο o Δημήτρης Αβραμόπουλος τον Σκοπιανό δημοσιογράφο που του είπε ότι είναι από τη Μακεδονία -«Έλληνα Μ@λάκα» τον χαρακτήρισε ο γυφτοσκοπιανός δημοσιογράφος στο προφίλ του στο twitter!
- Πρώτο θέμα στα σκοπιανά μέσα...
«Προσβολή» χαρακτηρίζουν τα ΜΜΕ των Σκοπίων, την καυστική απάντηση που έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε δημοσιογράφο του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων «ΜΙΑ», που έξω από την ελληνική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον επιχείρησε να του θέσει ερώτηση για το θέμα της ονομασίας.
Αν και η ελληνική πρεσβεία είχε κάνει γνωστό πως ο Έλληνας αξιωματούχος, θα αρκεστεί σε μια δήλωση προς τα ΜΜΕ, ο Σκοπιανός δημοσιογράφος επέμενε να ρωτήσει για τις εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
Όταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ρώτησε τον δημοσιογράφο από πού είναι, εκείνος απάντησε προκλητικά: «Από τη Μακεδονία», εννοώντας τα Σκόπια.
Η απάντηση άμεση και καυστική από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο : «Και γιατί δεν μιλάς ελληνικά βρε παιδάκι μου» του είπε, με αποτέλεσμα να μείνει «σύξυλος» ο Σκοπιανός δημοσιογράφος. Σήμερα ΜΜΕ στα Σκόπια, αναφέρονται με πηχυαίους τίτλους στο θέμα.
«Προσβολή Αβραμόπουλου. «Αν είστε απ' τη Μακεδονία, μιλάτε ελληνικά» ο τίτλος του δημοσιεύματος της Courier. «Αν μιλάτε μακεδονικά, είστε Έλληνας» γράφει η Νova Makedonija. «Αβραμόπουλος: Αν είστε από τη Μακεδονία, μιλάτε ελληνικά» μεταδίδει το Kanal 5. «Αβραμόπουλος: Είστε Έλληνας από τη Μακεδονία ;» γράφει το Sky. «Αβραμόπουλος: Αφού είσαι από τη Μακεδονία, γιατί δε μιλάς ελληνικά;» αναφέρει το Press24. Αντιδρώντας στη «σφαλιάρα» Αβραμόπουλου ο Σκοπιανός δημοσιογράφος έγραψε δημόσια στο προσωπικό του προφίλ στο twitter, πως ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας, έχει τη νοοτροπία του... «Έλληνα Μ@λάκα», κατηγορώντας τον πως με όσα δήλωσε προσέβαλε τους υποτιθέμενους «Μακεδόνες».
makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.