Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Ο Ρουβάς αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά


Μετά από τον Γιώργο Κιμούλη που αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τον υπουργό Πολιτισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο -αμέσως μετά την παράσταση της «Μήδειας» στην Επίδαυρο-, ήταν χτες η σειρά του Σάκη Ρουβά να αρνηθεί να φωτογραφηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς παρακολούθησε χτες το βράδυ τις «Βάκχες» στο Θέατρο Δάσους στην Θεσσαλονίκη, και, μετά το τέλος της παράστασης, πήγε στα καμαρίνια για να συγχαρεί τον Σάκη Ρουβά.

Ο Σάκης Ρουβάς ήταν, όπως πάντα, εξαιρετικά ευγενικός αλλά αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας «δεν φωτογραφίζομαι με πολιτικούς επειδή είμαι πολύ όμορφος, ενώ αυτοί είναι άσχημοι και μου χαλάνε τις φωτογραφίες».

Σύμφωνα με ηθοποιό της παράστασης που ήταν παρών στη συνάντηση Ρουβά-Σαμαρά, ο Σάκης Ρουβάς είπε στον Αντώνη Σαμαρά πως τον ευχαριστεί πολύ για τα θερμά του λόγια αλλά δεν μπορεί να φωτογραφηθεί μαζί του επειδή του το έχει απαγορεύσει ο μάνατζέρ του.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την έκπληξή του και την απορία του, οπότε ο Σάκης Ρουβάς του εξήγησε πως η κυβέρνηση Σαμαρά μετράει μέρες και πως δεν θέλει να διακινδυνεύσει την καριέρα του φωτογραφιζόμενος με έναν αποτυχημένο και λαομίσητο πρωθυπουργό, αφού, σε αντίθεση με τον Σαμαρά, η δική του καριέρα πάει καλά και θέλει να έχει διάρκεια.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Σάκης Ρουβάς -αν και αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά- φωτογραφήθηκε στη συνέχεια με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, ενώ του έδωσε και αυτόγραφο.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως η συνάντηση Ρουβά-Κουτσούμπα ήταν πολύ εγκάρδια, ενώ υποστηρίζουν πως είδαν τον Σάκη Ρουβά να πουλάει στις θαυμάστριες που κατέκλυσαν το καμαρίνι του κουπόνια για το Φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Η πολιτική συνειδητοποίηση του Σάκη Ρουβά -που τον οδήγησε στην πλήρη ταύτιση με τις θέσεις του ΚΚΕ και στις γραμμές του λαϊκού μετώπου- ξεκίνησε μετά την σταδιακή απαγκίστρωσή του από τον Ηλία Ψινάκη, και οφείλεται στον νέο του μέντορα που δεν είναι άλλος από την Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.