Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Αιδώς Δωριείς....

Τελικά δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου η περιβόητη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δωρίδος με την οποία κατανέμονται 400.000€ περίπου γιά έργα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Δωρίδας. Προς μεγάλη μου απογοήτευση διαπίστωσα ότι στο κείμενο της απόφασης δεν περιλαμβάνονται οι τοποθετήσεις των συμβούλων που πήραν τον λόγο και αντιτάχθηκαν στην απόφαση της "Τρόϊκας"  του Δήμου για την αγορά ακινήτου στο Λιδωρίκι γιά την στέγαση των Υπηρεσιών του Δήμου. Θεωρώ υποχρέωσή μου να αναφερθώ σε αυτούς και συγκεκριμένα:
  1. Στον σύμβουλο της πλειοψηφίας Τάκη Παπαγεωργίου ο οποίος, προβλέποντας την οικονομική και κοινωνική καταιγίδα που έρχεται, ζήτησε ένα τμήμα των υπηρεσιών να στεγαστεί προσωρινά σε σχολείο του Λιδωρικίου (ιδιοκτησία του Δήμου πλέον) και η ανέγερση Δημαρχείου στο Λιδωρίκι να επανεξεταστεί εφόσον ξεπεραστεί η οικονομική κρίση.   
  2. Στους συμβούλους της μείζονος μειοψηφίας Μαρίας Πλούμη και Αντώνη Γιαννόπουλο οι οποίοι αντιτάχθηκαν σθεναρά   και ζήτησαν από το σώμα η κατανομή να γίνει με πληθυσμιακά κριτήρια όπως ορίζει η νομοθεσία.
  3. Στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Τάσο Παγώνη ο οποίος με το "παρών" έδειξε για μια ακόμη φορά πόσο λίγος είναι.  Τάσο μου για μια ακόμη φορά σου τονίζω ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς. Αυτά τα μα και μου δεν αρέσουν σε κανέναν. Ούτε σε μας ούτε στον Κουλούλα.
  4. Στον επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Χρήστο Τριανταφύλλου ο οποίος "την έκανε" με την απουσία του.
  5. Στον Δήμαρχο και την "Τρόϊκα" που διοικεί τον Δήμο. Σιγά ρε μην σχίσετε κανένα καλτσόν. Σας έπιασε ξαφνικά ο πόνος για τους υπαλλήλους του Δήμου και αρχίσατε να σχίζετε τα ιμάτιά σας για την κατάσταση στον χώρο εργασίας. Οι 3 υπάλληλοι που ήρθαν επιπλέον στο Λιδωρίκι δημιούργησαν το αδιαχώρητο. Άλλωστε απ' ότι γνωρίζω αρκετοί είναι έτοιμοι να βγουν σε σύνταξη. Από την πρώτη στιγμή έπρεπε να έχετε ενοικιάσει και διαμορφώσει κατάλληλο χώρο και όχι να ξοδεύετε τα χρήματα σε "μελέτες" και "εργασίες". Πονηρούλη  πονηρούλη!! Έχεις μεγάλη προϋπηρεσία σ' αυτά....
  6. Τους δημοτικούς συμβούλους που εκλέχθηκαν από την περιοχή μας (και όταν λέμε περιοχή μας μιλάμε από Αρτοτίνα μέχρι Άγιο Σπυρίδωνα γιατί μαζί μεγαλώσαμε..).  Ντροπή σας. Ούτε ένα κιχ. Το μόνο που σας ενδιέφερε ήταν η αντικειμενική αξία ανά τ.μ.?  Μήπως θέλατε να υπολογίσετε την αμοιβή των δικηγόρων στο συμβόλαιο?     

Δείτε όλο το κείμενο της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.