Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Το Δημαρχείο Ευπαλίου επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δωρίδος Γιώργος Κουλούλας

koyloylas - Αντίγραφο
Το Δημαρχείο Ευπάλιου επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου 2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος Δωρίδος Γιώργος Κουλούλας.
Ο κ. Κουλούλας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με του δημοτικούς υπαλλήλους και να τους διαβεβαιώσει ότι δεν έχουν ουδεμία υπόσταση τα όσα γράφονται και λέγονται, από διάφορους κύκλους, για δήθεν μετακινήσεις υπαλλήλων και κλείσιμο του Δημαρχείου στο Ευπάλιο.
«Δεν έχω σκοπό να μεταφέρω υπαλλήλους και να χωρίσω οικογένειες», τόνισε χαρακτηριστικά προς τους υπαλλήλους ο Γιώργος Κουλούλας.
Προ της επίσκεψης του στο Δημαρχείο Ευπαλίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δωρίδος, είχε συνάντηση με τοπικά στελέχη της Δημοτικής Ενότητας Ευπαλίου, στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου.
Συνεργάτες του Γιώργου Κουλούλα δήλωσαν ιδιαίτερα  ικανοποιημένοι από τη πρώτη αυτή συνάντηση με στελέχη της Δημοτικής Ενότητας Ευπαλίου και ανέφεραν ότι οι επισκέψεις και συναντήσεις του υποψήφιου Δημάρχου τόσο στις Δημοτικές Ενότητες, όσο και στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Δωρίδος, θα εντατικοποιηθούν το αμέσως προσεχές διάστημα.
Αναρτήθηκε από: avradoridas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.