Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Άκουσα, είδα και σας το μεταφέρω.

   Ανακατατάξεις στα πέριξ της πλατείας. Η ψησταριά του Νίκου άλλαξε χέρια. Χρόνια τώρα Νίκος "το καντήλι" σέρβιρε σχεδόν όλους μας και το μαγαζί του ήταν σημείο αναφοράς για το χωριό.
  Νέος καταστηματάρχης ο συγχωριανός μας Χρήστος Φλέγγας. Νέος άνθρωπος με όρεξη για δουλειά και αγαπητός από όλους. 
    Του ευχόμαστε καλές δουλειές και να προσέχει να μην πάρει τις κακές συνήθειες του προκατόχου του...

Στο άλλο καφενείο στην αντίπερα όχθη κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια. Το πρωί λίγη δηλωτή λίγο κουτσομπολιό  και το βράδυ ο σχολιασμός της επικαιρότητας μαζί με το δελτίο ειδήσεων των οκτώ.  Ρε συ Μπάμπη δεν σταματάς αυτό το παραμύθι  με τους στρατηγούς της Χούντας. Έχεις γίνει γραφικός μαζί με τον φίλο σου τον χωροφύλακα. Λαμόγια υπάρχουν και θα υπάρχουν στην πολιτική. Είναι εύκολο να κρίνεις, όμως πρέπει να κοιτάξεις πρώτα στον καθρέφτη και μετά να μιλήσεις.   Ξέρεις γιατί..

    Είναι αδιανόητο την σημερινή εποχή γονείς να κτυπούν τα παιδιά τους. Ιδιαίτερα όταν είναι και νέοι.  Αυτό το γεγονός είναι πρώτο θέμα συζήτησης στις νεανικές παρέες.   Αγαπητοί  -δεν μου ταιριάζει να σας πω γονείς- πριν ξανασηκώσετε χέρι ας σκεφθείτε αυτά που έχετε περάσει και να κρίνετε πρώτα τους εαυτούς σας σαν γονείς.  Το φταίξιμο είναι δικό σας.  Τα παιδιά είναι παιδιά και μες την ζωή είναι και έρωτας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.