Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Ρε, άει στο διάολο!


Προσοχή μη τυχόν και γίνετε λαϊκιστές! Προσοχή μη τυχόν και δεν πάρετε ύφος σοβαρό και πολιτικάντικο γιατί ειδάλλως θα χαρακτηριστείτε από το σύστημα της εξουσίας και των υποστηρικτών του ως άνοες γραφικοί που κόλλησε ο τροχός της ψυχής τους στην λακκούβα της αξιοπρέπειας και δεν γουστάρουν να κουνηθούν από εκεί. Ό,τι λέγεται από το σύστημα είναι ευπρεπές, ό,τι λέει ο καθημερινός πολίτης που λούζεται τις αποφάσεις του συστήματος είναι άηθες.Ρε άιντε στο διάολο γραφιάδες και εκφωνητές του συστήματος που έχετε στόμα και μέσο να εκφράζετε τις απόψεις σας που τυχαία συμπίπτουν με το σύστημα με το συγχωροχάρτι του δημοκρατικού διαλόγου και της ελεύθερης έκφρασης. Έπεσαν τόνοι μελάνι από τα φερέφωνα του συστήματος για τις καταλήψεις των μαθητών, παλαμάκιζαν την κρατικοδίαιτη Δικαιοσύνη που χαρακτήρισε τους μαθητές ως «άτομα με εγκληματικές συμπεριφορές», τα δώσατε όλα να υπερασπιστείτε την περιουσία του Δημοσίου και του λαού. Πόρτες, παράθυρα, θρανία να μην πάθουν τίποτε αλλά οι ψυχές που είναι εκεί μέσα να πάνε να πνιγούν.
Έφθασε το μελάνι σας να καλύψει όλους τους μαυροπίνακες των σχολείων. Σε αυτούς τους μαυροπίνακές σας οι γραφικοί ας πάρουν κόκκινη κιμωλία να γράψουν: 17χρονη μαθήτρια έπεσε από ΑΣΙΤΙΑ. Τι να κάνουμε, ρε μάγκες του συστήματος. Τα δικά σας παιδιά πηγαίνουν σε κλινικές από νευρική ανορεξία και τα δικά μας τα παιδιά πηγαίνουν στα νοσοκομεία από πείνα. Λαϊκισμός κι αυτός; Εξαίρεση στον κανόνα ότι όλα βαίνουν καλά; Δεν είδαμε όμως την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη να στείλει στις εισαγγελίες της επικράτειας εντολή να «συλληφθούν οι πολιτικοί προϊστάμενοι του συστήματος για εγκληματική ενέργεια κατά της ζωής ανήλικου».

Οι παλαμακιστές σας βρήκαν αμέσως την δικαιολογία να καταχερίσουν όσους δεν έχουν λεφτά και θέλουν και παιδιά. Είναι οι νέοι Μέγκελε που υποστηρίζουν την νέα ευγονική. Δικαίωμα αναπαραγωγής θα έχουν μόνο οι Άριοι του χρήματος και οι υποτακτικοί πολιτικάντηδες με τα φερέφωνά τους. 
Στα ελαφριά να τα παίρνουμε όλα. Όταν είσαι από πάνω και το στομάχι σου είναι δεδομένο ότι δεν θα πεινάσει απλά αναλύεις τα εγκληματικά που ξεστομίζει το σύστημα αλλά όταν ο από κάτω πάρει ένα καδρόνι και τα σπάσει όλα από απόγνωση, ως φύλακες της «σταθεροποίησης» οι γραφιάδες στήνουν στον τοίχο τον αντιδημοκρατικό. Λες και δεν είπε τίποτε το σοβαρό ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, πέρασε η ναζιστική του πρόταση οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ να έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σύμφωνα με τα ένσημα που κολλάνε. Ο Σπυρόπουλος που τα ένσημα της ζωής του είναι από τις επικύψεις σε όλα τα συστήματα που υπηρέτησε δεν θα έχει πρόβλημα να βγάλει το σπυρί από τον κώλο του σε νοσοκομείο της Ελβετίας. Άλλωστε το απέδειξε με τον τρικούβερτο γάμο της κορούλας του. Λαϊκισμός τα 100,000 ευρώ για το γαμήλιο γλέντι της κορούλας του Ροβέρτου ε; Βέβαια, αυτό λαϊκισμός. Το ότι η κόρη του ναυτεργάτη δεν θα μπορεί να κάνει μαστογραφία επειδή ο Ροβέρτος το θεωρεί φυσιολογικό, είναι πρόταση σταθερότητας.
Άντε γραφιάδες δημοκρατικοί και παλαμακιστές του συστήματος που θεωρείτε ότι τα δικά σας τα παιδιά είναι ανώτερου θεού υποστηρίξτε το σύστημα που βγάζει Σπυρόπουλους. Μη του πείτε «άει στο διάολο, ρε ναζίστα» αλλά καθίστε και ακούστε να σάς λέει ότι «τον παρεξηγήσαμε».
Όταν οι εφημερίδες και οι δημοσιογράφοι αναφέρουν το τετριμμένο «σοκαρισμένη η κοινωνία» ξεχνάνε να πούνε ότι η σοκαρισμένη κοινωνία είναι αυτή, που όταν μαθαίνει ότι ο γείτονας τίναξε τα μυαλά του στον αέρα, ότι ένα παιδί πέφτει ξερό από την πείνα, ότι ένας άνεργος πέθανε από έλλειψη φαρμάκων, ότι ένας ασθενής ξεψύχησε γιατί δεν είχε για «φακελάκι» σε δημόσιο νοσοκομείο, ότι ένας πατέρας δεν έχει λεφτά να θάψει το παιδί του, συνεχίζει να ψηφίζει το σύστημα που διέπραξε όλα τα παραπάνω. Νίπτει τας χείρας της αυτή η κοινωνία της σταθερότητας για όλα τα εγκλήματα που καθημερινά διαπράττονται. Δεν είναι ο δήμιος, διότι δεν έχει τα ανάλογα κότσια να «καθαρίζει» τον συνάνθρωπο. Βάζει τους πολιτικούς εκτελεστές να καθαρίζουν για αυτή. Μία κοινωνία που χέζει τα βρακιά της όταν είναι να αναλάβει ευθύνες και που σφυρίζει αδιάφορα όταν ο γραφικός λαϊκιστής την χαρακτηρίζει ως ένοχη για την εντολή που δίνει μέσω ψήφου.
Είναι εύκολο να είσαι μέρος του συστήματος. Είναι πολύ εύκολο να βγάζεις το "νόμιμο" μεροκάματό σου όταν τα δικά σου χέρια μένουν αποδεδειγμένα καθαρά και δυστυχώς για μας η ψυχή δεν έχει φάτσα να την φτύσουμε. Η πτώση μέσα σε 6 χρόνια της ηθικής ήταν κατακόρυφη. Χορτάστε λοιπόν, με τα δανεικά που χορταίνουν την κοιλιά σας μαζί με τις ατομικές σε φορμόλη φιλοδοξίες σας και ψυχαγωγηθείτε με το να βλέπετε συγκλονισμένοι σαν κινηματογραφική ταινία νεκρούς, αδικαίωτους, ετοιμοθάνατους και μελλοθάνατους. Υποστηρίξτε τις ΜΚΟ και τα Ιδρύματα Μακελάρηδων τύπου Κλίντον, να μαζεύει από τους δρόμους τα πτώματα για να μην χαλάνε την αισθητική σας. 
Μπράβο, μάς νικήσατε! Τραβήξατε μέχρι τέλους την διαχωριστική γραμμή ανάμεσά μας. Γραφικά και λαϊκίστικα λοιπόν, άει στο διάολο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.