Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου

Όπως αναμενόταν άλλωστε στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δωρίδος εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός του Δήμου για το έτος 2014. 
Από την μεριά της πλειοψηφίας καταψήφισαν τον προϋπολογισμό οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αθ. Κατσούδας και Τάκης Παπαγεωργίου οι οποίοι έχουν διαχωρίσει την θέση τους εδώ και καιρό από την Δημοτική Ομάδα Δωρίδα για όλους και ακολουθούν την "καρδιά τους"
Η μείζονα αντιπολίτευση της οποίας ηγείται ο Αν. Παγώνης καταψήφισε τον Προϋπολογισμό -άλλωστε τι αντιπολίτευση θα ήταν εάν συμφωνούσε σε ένα τόσο στρατηγικής σημασίας θέμα του Δήμου-χωρίς ουσιαστικά να στοιχειοθετεί την διαφωνία της. Ρε παιδιά μην το παρατραβάτε γιατί μπορεί στο τέλος να είστε όλοι μαζί και πως θα τα μαζέψετε όλα αυτά πάλι πίσω. 
Ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης δεν παραβρέθηκε και έθεσε θέμα νομιμότητας και λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς με επιστολή του ενημέρωσε το σώμα ότι ενημερώθηκε για το Συμβούλιο την παραμονή και ζήτησε την αναβολή της συνεδρίασης για την επόμενη εβδομάδα.
Αυτά με λίγα λόγια για απόψε αλλά θα επανέλθουμε τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.