Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Να ξεδοντιάσουμε το κτήνος


Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη
Για να εκλείψει η Χρυσή Αυγή ως κόμμα, απαιτείται χρόνος, απαιτείται αγώνας πολιτικός και ιδεολογικός, απαιτείται πρωτίστως η εξάλειψη των κοινωνικών αιτίων που την εκτόξευσαν από το 0,29% στο 6%. Ως εγκληματική οργάνωση όμως πρέπει και μπορεί να εκλείψει εδώ και τώρα, δεν υπάρχει χρόνος, δεν γίνεται να περιμένουμε τις εκλογές. Η αργοπορία θα έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια και άλλων ανθρώπινων ζωών.
Να τους αφαιρεθούν τα κοινοβουλευτικά προνόμια, να τους πάρουν αμέσως τις άδειες οπλοφορίας και τα όπλα, δεν γίνεται να μπαινοβγαίνουν στην Βουλή δεκαέξι εν δυνάμει δολοφόνοι με τις πιστόλες στα σακάκια. Να τους αφαιρεθεί η αστυνομική φρουρά και να περιοριστούν στο ελάχιστο οι υπάλληλοι που απασχολούν στα γραφεία τους. Να κοπεί με το μαχαίρι η κρατική χρηματοδότηση, δεν μπορεί να πληρώνει το κράτος τους ναζί για να δίνουν χαρτζιλίκι σε φονιάδες σαν τον Ρουπακιά. Να αίρεται με το παραμικρό η ασυλία τους, με τις ψήφους όλων των βουλευτών. Κι όταν λέμε όλων, εννοούμε και όλους τους νεοδημοκράτες.
Να διαλυθούν πάραυτα οι παραστρατιωτικές ομάδες που τρομοκρατούν, εκβιάζουν, σκοτώνουν. Να βρεθούν τα μέρη στα οποία εκπαιδεύονται, να γίνει επέμβαση στις κατασκηνώσεις, στα γραφεία, στις γιάφκες τους, να κατασχεθεί ο οπλισμός τους, ακόμη και τα ρόπαλα, ακόμη και τα στιλέτα. Στα χέρια των επιτηδείων τα πάντα γίνονται φονικά όπλα – δείτε τι έπαθε ο Παύλος από το στιλέτο του Ρουπακιά.
Τα Τάγματα Εφόδου να εξαρθρώνονται την ώρα της δράσης τους, να αντιμετωπίζονται από την αστυνομία ως φονικές αγέλες και όχι ως φιλαράκια που πίνουμε μαζί καφέ και που άμα λάχει δέρνουμε παρέα και κανέναν διαδηλωτή. Οι φωτογραφίες των διαδηλώσεων που δείχνουν χρυσαυγίτες να δέρνουν μαζί με τα ΜΑΤ δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για τη στενή σχέση των ναζιστών με τα σώματα ασφαλείας.
Αυτή η σχέση πρέπει να κοπεί με το μαχαίρι. Να βρεθούν οι αξιωματικοί που κάνουν τα στραβά μάτια ή που δίνουν εντολές συνεργασίας και συγκάλυψης, να βρεθούν οι αστυνομικοί που λειτουργούν ως πράκτορές τους στα τμήματα.
Οι υποθέσεις της ναζιστικής βίας να πηγαίνουν τάχιστα στη Δικαιοσύνη και να εκδικάζονται με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Με το μαχαίρι πρέπει να κοπεί και η σχέση των ναζιστών με τον στρατό. Ποιοι είναι οι στρατιωτικοί και οι απόστρατοι που τους εκπαιδεύουν; Πόσο βαθιά έχουν απλώσει τις ρίζες τους στη Σχολή Ευελπίδων;
Χωρίς προνόμια, χωρίς όπλα, χωρίς τάγματα, χωρίς εκπαίδευση, χωρίς την προστασία της αστυνομίας και την ανοχή της Δικαιοσύνης, το κτήνος θα χάσει τα δόντια του και θα μείνει με τους χαχόλους . Και μετά θα τους χάσει κι αυτούς, γιατί εκείνο που πρωτίστως έλκει τους ανόητους και τους απελπισμένους στον ναζισμό είναι η αίσθηση της δύναμης που αποπνέει. Αν χαθεί η δύναμη, χάνεται και το πλήθος.
Πηγή avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.