Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Δεν φτάνει να είσαι τίμιος, πρέπει και να φαίνεσαι.

Ανέβηκαν οι τόνοι στην συνεδρίαση στις 16 Ιουλίου ανάμεσα στον εισηγητή της πλειοψηφίας Αντιδήμαρχο Κώστα Αντωνόπουλο και τον επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Χρήστο Τριανταφύλλου. Αφορμή στάθηκε η διάθεση ποσού 15.000€ για συντήρηση τηλεοπτικών αναμεταδοτών.  Ο κ. Τριανταφύλλου ζήτησε από τον εισηγητή διευκρινήσεις σχετικά τις εργασίες, τις θέσεις που γίνουν και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν.  Η τοποθέτηση του Αντιδημάρχου ήταν γενικόλογη και ο αρχηγός της ελάσσονος μειοψηφίας τον χαρακτήρισε "πλεονέκτη".  Έγινε χαμός στην αίθουσα από τον αντιδήμαρχο (σιγά ρε μεγάλε έχεις ακούσει τόσα αυτό σε πείραξε) ο οποίος και ζήτησε εξηγήσεις επί προσωπικού. Στην δευτερολογία του ο Χρήστος Τριαναταφύλλου δικαιολόγησε την στάση του αναφερόμενος σε δημόσια τοποθέτηση του άλλου αντιδημάρχου Ανδρέα Ευσταθίου στην πλατεία Ευπαλίου  που ανέφερε ότι το κόστος γιά κάθε κεραία θα ήταν 150€. 
Τελικά για να δούμε πόσο στοιχίζουν οι κεραίες στους αναμεταδότες και να δούμε αυτά που ακούστηκαν περί "πλεονεκτών και όχι κλεφτών" όπως ισχυρίζονται μερικοί παρακαλείται ο Δήμαρχος την συγκεκριμένη εργασία να την εκτελέσει με ανοιχτό διαγωνισμό -όχι κατόπιν προσκλήσεως- γιατί δεν φτάνει να είσαι τίμιος αλλά πρέπει και να φαίνεσαι.
Επίσης κατά πόσο είναι νόμιμο ο Δήμος να διαθέτει χρήματα γιά να φτάσει το σήμα των ιδιωτικών καναλιών και στο τελευταίο σπίτι? Τα τηλεοπτικά κανάλια δεν είναι ιδιωτικές εταιρείες?
Αντί να ξοδεύει έτσι απλόχερα τα χρήματα δεν παίρνει ένα laptop  και έναν εκτυπωτή στον γιατρό του χωριού γιά να μπορεί να γράφει κανένα φάρμακο στους ασθενείς της περιοχής. Αυτό είναι κοινωνική προσφορά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.