Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Πρώτος απολογισμός για τις υπηρεσιές του Δήμου Δωρίδος

Η αξιολόγηση και ο απολογισμός της μέχρι τώρα λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου Δωρίδος, τέθηκε σε ανοιχτή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στο Ξενοδοχείο Delphi Beach στην παραλία Τολοφώνας, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Γιώργου Καπεντζώνη, Αντιδημάρχων, αιρετών και δημοτικών υπάλληλων.
 Η συζήτηση έγινε σε θετικό κλίμα, με βασικό θέμα τη μέχρι τώρα λειτουργία του Δήμου και την εφαρμογή του νέου οργανισμού εσωτερικής υπηρεσίας, με τοποθετήσεις, προτάσεις και παρατηρήσει για τις μέχρι τώρα δυσκολίες, αλλά και τη μελλοντική λειτουργία.
Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος, σχολιάζοντας τις επιδόσεις του Δήμου για την πρώτη χρονιά, τόνισε ότι το πρόσημο είναι θετικό. Ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για την μέχρι τώρα συνεργασία. Αναγνώρισε τις αντικειμενικές δυσκολίες, τις αλλαγές που επέφερε η διοικητική μεταρρύθμιση, αλλά και τις ιδιαιτερότητες του Δήμου Δωρίδος, και επέμεινε στην ανάγκη για συνεργασία μεταξύ των δημοτικών υπαλλήλων και της δημοτικής αρχής τονίζοντας για ακόμα μια φορά το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης, να επιλύει τα προβλήματα του Δημότη.
Αρκετές και οι τοποθετήσεις τόσο από του αιρετούς όσο και από τους δημοτικούς υπαλλήλους, σε σχέση με τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου, με γενική αίσθηση, από όλους τους συμμετέχοντες, ότι αφενός η μέχρι τώρα λειτουργία υπήρξε ικανοποιητική, δεδομένων των συνθηκών, αφετέρου, υπάρχουν πολλοί τομείς και σημεία που η διοίκηση και η λειτουργία του Δήμου πρέπει, οφείλει και κυρίως μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη.
Η συζήτηση συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια του γεύματος που επακολούθησε, όπου δόθηκε η ευκαιρία στους συμμετέχοντες, να ανταλλάξουν απόψεις και προτάσεις αλλά και να γνωριστούν με νέους συναδέλφους, που εντάχθηκαν πρόσφατα στο δυναμικό του Δήμου.
Αναδημοσίευση από dorida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.