Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Επιχείρηση σκούπα από την αστυνομία για παράνομα παίγνια στην Αιτ/νια


Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι για την διεξαγωγή παράνομων παιγνίων κατά την διάρκεια της περιόδου των εορτών σε όλη τη Δυτική Ελλάδα.Συνελήφθησαν, στη Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, επτά ημεδαποί για διεξαγωγή παράνομου τυχερού παιγνίου «21». Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας Αστυνομικός, ο οποίος τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα.

Κατασχέθηκαν πληθώρα παιγνιόχαρτων, ζάρια και το χρηματικό ποσό των 1713 ευρώ.

Συνελήφθησαν σήμερα (06.01.2012) νωρίς το πρωί στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, επτά (7) ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 53, 48, 39, 34, 26, 25, 19 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται, κατά περίσταση, για την παράνομη διεξαγωγή και συμμετοχή στο τυχερό παίγνιο “21”.

Η σύλληψή τους, ύστερα από επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας με τη συμμέτοχη Αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και των Αστυνομικών Τμημάτων Ναυπάκτου και Αιτωλικού, εντάσσεται στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων και στοχευόμενων αστυνομικών ελέγχων, που ενεργούνται κατά την περίοδο των εορτών, για την αντιμετώπιση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων στη Δυτική Ελλάδα. (Σχετικά τα από 30-12-2011, 31-12-2011 και 3-1-2011 Δελτία Τύπου).

Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, σήμερα (06.01.2012) νωρίς το πρωί στη Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, σε καφετέρια του 48χρονου συλληφθέντα εντοπίστηκαν οι υπόλοιποι έξι να συμμετέχουν σε διαμορφωμένο με τσόχα τραπέζι, ως παίκτες, στη διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παίγνιου «21» με χρηματικό στοίχημα.

Επάνω στο τραπέζι βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 341 ευρώ, ενώ στις σωματικές έρευνες που ακολούθησαν στους συμμετέχοντες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 1335 ευρώ.Επίσης κατασχέθηκαν 211 παιγνιόχαρτα, 86 συσκευασίες που περιείχαν παιγνιόχαρτα, έξι ζάρια και το χρηματικό ποσό των 43 ευρώ στη ταμειακή μηχανή του καταστήματος.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας 25χρονος Αστυφύλακας που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, ο οποίος με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.