Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Κλείνει η Δ.Ο.Υ. Λιδωρικίου

KATAΛΗΨΗ  ΤΗΣ   Δ.Ο.Υ  ΛΙΔΟΡΙΚΙΟΥ 

Σήμερα από νωρίς το πρωί , " Αγανακτισμένοι " Λιδορικιώτες αλλά και κάτοικοι των γύρω Δωρικών χωριών , έκαναν συμβολική κατάληψη των γραφείων της Δ.Ο.Υ Λιδορικίου , διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμό της και τη μεταφορά της στην Άμφισσα , με αποτέλεσμα να ... καταταλαιπωρούνται οι κάτοικοι ολόκληρης της ορεινής Δωρίδας , και ιδιαίτερα των απομακρυσμένων χωριών .

Δεν φτάνει που με την αδιαφορία τους , οι διάφοροι αρμοδιοϋπεύθυνοι , ερήμωσαν ολόκληρη την Επαρχία μας , τώρα θέλουν να .." βασανίζουν και να ταλαιπωρούν ..σαδιστικά " τους Δωριείς που απόμειναν στα ορεινά χωριά .
Το πρόβλημα δε , είναι πολύ πιο σοβαρό απ' ό, τι φαίνεται , γιατί με την αδικαιολόγητη κατάργηση , των περισσοτέρων δρομολογίων του Κ.Τ.Ε.Λ Φωκίδας , οι κάτοικοι των απομακρυσμένων χωριών μας θα θέλουν δύο μέρες για να κατέβουν στην Άμφισσα για κάποια δουλειά τους , έτσι σύντροφοι " θα βοηθήσετε την ερημωμένη επαρχία ; "
Μπορείτε να φαντασθείτε ένα ηλικιωμένο Αρτοτινό να έχει μια δουλειά , έστω και 5 λεπτών , να θέλει δυο μέρες να πάει και να έρθει απ' την Άμφισσα ; Χώρια τα έξοδα , αυτή την εποχή μάλιστα που μας έχουν πετσοκόψει μισθούς και συντάξεις ..
Μήπως οι " λεβέντες μας " πρέπει εκτός από υποχρεώσεις να μας αναγνωρίσουν και κάποια δικαιώματα

Πηγή:iteanet.blogspot.com


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ Η ΔΟ.Υ.!!!!

ΕΞΩ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ, ΖΗΤΩ Ο ΚΟΥΛΟΥΛΑΣ!!!

Εσείς οι Λιδωρικιώτες ξέρετε που κολλάει ο Κουλούλας

Αντί να θέλουμε να γίνονται τα πάντα ηλεκτρονικά, για μην έχουμε δοσοληψίες, εξάλειψη των εκβιασμών και λιγότερο στήσιμο σε ουρές, εμείς προτιμούμε το μαστίγωμα.  

Κύριοι του Λιδωρικίου αν πιστεύετε ότι θα έρθει η ανάπτυξη στην περιοχή σας  συγκεντρώνοντας μερικές  υπηρεσίες, με τυριά και μυζήθρες  είστε γελασμένοι.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.