Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Χειμώνιασε και οι παραλίες ακόμα τίποτε

      Είπαμε κρίση, κρίση αλλά υπάρχουν και όρια.
      Έφτασε στα αυτιά μου και αυτό το παράξενο.
     Στο Δήμο Δωρίδας τα πιό πολλά  καλοκαιρινά καταστήματα με το επιχείρημα του ότι δεν δούλεψαν καλά το καλοκαίρι έχουν διπλαρώσει τους τοπικούς άρχοντες γιά να μην πληρώσουν το μίσθωμα της παραλίας.  Απ΄ ότι μαθαίνω πρέπει να χρωστάνε και τον Δημοτικό Φόρο. Αυτά συνήθως πάνε πακέτο.
     Εντάξει κύριοι,
ξέρετε πολύ καλά ότι χωρίς αυτό τον χώρο οι εισπράξεις σας θα ήταν πενιχρές και μην το παρατραβάτε. Μια ματιά και μόνο φανερώνει ότι ο χώρος τον οποίο μισθώνετε είναι κατά πολύ μικρότερος από τον χώρο που καταλαμβάνετε. Πιά επιτροπή άραγε να έκανε τον έλεγχο? Χάθηκε ένας πολιτικός μηχανικός (υπάλληλος ή σύμβουλος)  να τραβήξει δυο κορδελιές?
    Α, ξέχασα. Αυτοί ασχολούνται με άλλα πράγματα όπως π.χ. ποιό έργο θα προωθηθεί για πληρωμή,  πως θα βρούμε νέους τίτλους έτσι ώστε να μην φαίνεται η κατάτμιση των πιστώσεων, πως θα πατσίσουμε αυτά που τάχα οι διάφοροι "κολλητοί" προσφέραν αφιλοκερδώς αλλά πληρώνονται κάτω από το τραπέζι και πολλά άλλα.
      Η Δημοτική Αρχή, εφαρμόζοντας την πάγια τακτική της, σφυρίζει αδιάφορα και αφήνει το θέμα να εκτονωθεί.  Όμως τέτοιες μέρες που "ψοφάει το σκυλί γιά τρόγαλο"  είναι να χαριζόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.