Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Καταργείται το Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου?

        Το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής Ευπαλίου κινδυνεύει να πέσει και αυτό θύμα των περικοπών της Κυβέρνησης.  Σύμφωνα με πληροφορίες το στα πλαίσια της ανασυγκρότησης της Ελληνικής Αστυνομίας το Υπουργείο μελετά την κατάργηση αρκετών Τμημάτων  σε όλη τη χώρα. Τα νέα Αστυνομικά Τμήμα θα έχουν δυναμικότητα 80-120 άτομα και η εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης του Νομού Φωκίδας  μιλάει για ένα ένα Αστυνομικό Τμήμα σε όλο τον Δήμο Δωρίδος.
      Ήδη αυτοί που γνωρίζουν το θέμα άρχισαν να κινούνται παρασκηνιακά για το που θα είναι η έδρα του Αστυνομικού Τμήματος. 
   Ύστερα από παρέμβαση ορισμένων το Δημοτικό Συμβούλιο με απόφασή του παραχώρησε δημοτικό ακίνητο στην Ερατεινή όπου θα στεγαστεί ΔΩΡΕΆΝ  o Αστυνομικός Σταθμός Ερατεινής.  Τυχαίο;  Δεν νομίζω!!!
     Οι "βουνίσιοι" αντιπροτείνουν το γεγονός ότι το Λιδωρίκι αποτελεί την έδρα του Δήμου και τον μεγάλο όγκο  δουλειάς  του Α.Τ.   Λιδορικίου  λόγω των φυλακών του Μαλανδρίνου. Η ιστορία με την έδρα του Δήμου μας έχει δείξει ότι ότι έχουν τον τρόπο τους για όλα.
      Εμείς εδώ οι "πεδινοί"  τον ύπνο του δικαίου.  Δείχνουμε ότι το θέμα δεν μας αγγίζει.  Λες και μιλάμε για άλλη περιοχή. 
    Έχετε καταλάβει ότι από τότε που άρχισαν οι οι περιορισμοί στις περιπολίες, το κούρεμα στα καύσιμα των περιπολικών και όλα τα συναφή,  η περιοχή μας -σύμφωνα με τα πραγματικά στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας- είναι πρώτη σε εγκληματικότα σε όλο τον Νομό Φωκίδος . Αν κάνει και απομακρυνθεί και το Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου, να προλάβουμε να τραβήξουμε μια φωτογραφία για να θυμόμαστε πως είναι οι αστυνομικοί.  Κάτω από αυτές τις οικονομικές συνθήκες θα κάνουμε πολύ καιρό να δούμε περιπολικό .  Ξέρετε που θα φτάσει η εγκληματικότητα.  Και μην ξεχνάτε ότι το μεγαλύτερο μέρος των κατοίκων της περιοχής μας είναι ηλικιωμένοι....  
      Καιρός λοιπόν και η πολιτεία να δείξει λίγο σεβασμό στις υποχρεώσεις της απέναντι στους κατοίκους της περιοχής μας. 
      Καιρός λοιπόν  εσείς και τα παπαγαλάκια σας που προεκλογικά δίνατε υποσχέσεις για πολλά να σταματήσετε να κάνετε τον Κινέζο και να  κάνετε κάτι για το Ευπάλιο.  
         ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΖΟΙ ΟΥΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ.
.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.