Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΧΑΜΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Μεγάλη αναταραχή παρατηρείται στις δημοτικές παρατάξεις στον Δήμο Δωρίδος. 
Το πρώτο ρήγμα δημιουργήθηκε κατά την συζήτηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας στο Δημοτικό Συμβούλιο.   Στην παράταξη του Δημάρχου και στην μείζοντα αντιπολίτευση έγινε χαμός. Χωριστήκαν σε Βόρειους και Νότιους. 
Στην παράταξη του Δημάρχου πολλοί απείλησαν με ανεξαρτητοποίηση.  Στην Αντιπολίτευση   οι πιό πολλοί σφύριζαν αδιάφορα και άλλοι "απουσίαζαν" για να μην το βρούνε μπροστά τους.  Στο τέλος πέσαν και αυτοί στην παγίδα γύρω από την έδρα και έτσι δημιουργήθηκαν δύο νέες παρατάξεις  οι "βόρειοι",  οι "νότιοι"  και  η Λαϊκή  Συσπείρωση η οποία περιμένει στην γωνία να επαληθευτούν όλα τα κακά τα οποία είχε προβλέψει.
Από εκεί και έπειτα στην παράταξη του Δημάρχου παρακολουθούμε  διαφοροποιήσεις οι οποίες εκφράζονται με  διατύπωση επιφυλάξεων  κατά τις προσυγκεντρώσεις, με απουσία δημοτικών συμβούλων κατά τις συνεδριάσεις ή και καταψήφιση των προτάσεων.  Ήδη ακούγονται κουβέντες γιά αντιδημάρχους οι οποίοι πρέπει να οδηγηθούν σε παραίτηση κλπ 
Στην μείζονα αντιπολίτευση άλλο πανηγύρι. Ο αρχηγός περιμένει ότι "πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικιά μας θα  'ναι".  Αρκετοί από τους δελφίνους  περιμένουν να πέσει η πίτα για να την  φάνε  και στην μέση ο Καραϊνδρος.  Ναι καλά διαβάσατε.  Ο Καραϊνδρος πιέζει τον Δήμαρχο γιά πιέσει την Πλούμη η οποία δεν παραιτείται εάν δεν εξασφαλίσει διάδοχο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον. Λύση δεν βλέπω παρά  μόνο αν παραιτηθεί ο ίδιος ο Παγώνης και στην θέση του μπει ο Καραϊνδρος.
Αλήθεια ρε Τάσο γιατί τόση σφίξη. Δεν μπορεί να λειτουργήσει το Δ.Σ. χωρίς τον Καραϊνδρο? Μήπως σε έχει στο χέρι από παλιά?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.