Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Με εντολή Σαμαρά ψήφιζαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής



Από την μια έχουμε τον επίσημο γάμο της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ και  από την άλλη έχουμε την παράνομη σχέση της ΝΔ με την ΧΑ.


Το ΠΑΣΟΚ ξέρει για το κεράτωμα η γουστάρει να είναι κερατάς?

Πέντε μέρες μετά τη δολοφονία του Φύσσα, ο Τάκης Μπαλτάκος αναζητούσε εναγωνίως τον Ηλία Κασιδιάρη. Εκτεθειμένη η συγκυβέρνηση από τις αποκαλύψεις της «Εφημερίδας των Συντακτών».



Η επικοινωνία Μπαλτάκου-Κασιδιάρη, με ενδιάμεσο τον συνεργάτη του δεύτερου Ζούμπο, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή που αποκάλυψε χθες η «Εφ.Συν.», προκαλεί πραγματικούς τριγμούς στην κυβέρνηση.



Γιατί ο τότε γενικός γραμματέας της κυβέρνησης εμφανίζεται να δίνει εντολές στην κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, εν όψει κρίσιμων ψηφοφοριών τον Φεβρουάριο του 2013.



Ο κ. Μπαλτάκος επιβεβαιώνει το δημοσίευμα και επικαλείται «εθνικούς λόγους» για την πρωτοβουλία του. Εμμεσα, δηλαδή, επιβεβαιώνει και τη γνώση του πρωθυπουργού για την επικοινωνία του με τον Κασιδιάρη.



Επιβεβαιώνει επίσης τη σχέση του με τον Ζούμπο (τον «25χρονο υπάλληλο» της Χρυσής Αυγής). Βέβαια, δεν εξήγησε ο κ. Μπαλτάκος ποιοι είναι οι «εθνικοί λόγοι» που επέβαλαν στη Νέα Δημοκρατία να συνταχθεί με τη Χρυσή Αυγή, και μάλιστα οι σχέσεις αυτές να έχουν προχωρήσει τόσο πολύ ώστε με απλή εντολή Μπαλτάκου να ψηφίζει σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της ναζιστικής οργάνωσης.



Αποκαλύπτουμε σήμερα και δύο ακόμα μηνύματα από το γραφείο της Χρυσής Αυγής (Ζούμπος) προς τον Κασιδιάρη, που έχουν σχέση με τον Μπαλτάκο, λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.



Τα μηνύματα αποδεικνύουν ότι ακόμα και εκείνη την κρίσιμη στιγμή, τις παραμονές των συλλήψεων, ο ισχυρός άνδρας του Μαξίμου επιδίωκε νέες επαφές με την ηγεσία της ναζιστικής οργάνωσης. Η κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός παραμένουν εκτεθειμένοι.



* Στην «Εφημερίδα των Συντακτών» που κυκλοφορεί σήμερα, Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.