Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Βούλτεψη: Οι Ελληνες πέταξαν τα χρήματά τους σε ακίνητα


Mε αφορμή την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ που κατατέθηκε στη Βουλή, η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη επισήμανε πως στην παρούσα φάση δεν μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο. 

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, ωστόσο, προχώρησε ακόμα περισσότερο το θέμα των ακινήτων λέγοντας πως η ίδια δεν έχει στην κατοχή της κανένα ακίνητο, ενώ εκτίμησε πως ότι η αγορά σπιτιών και οι επενδύσεις που έκαναν οι Έλληνες σε ακίνητα ήταν... χαμένα χρήματα.

Όσον αφορά στα χθεσινά γεγονότα στη Βουλή και τα όσα ακούστηκαν από την Άννα Καραμανλή κατά του Γκίκα Χαρδούβελη η κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωσε... άγνοια.

Σε ερώτηση αν πρέπει το οικονομικό επιτελείο να επανεξετάσει το θέμα του φόρου στα ακίνητα, απάντησε πως η κυβέρνηση θα επανεξετάσει συνολικά το θέμα της φορολογίας. Σημείωσε τέλος, πως η συζήτηση για το χρέος θα γίνει μέσα στο φθινόπωρο και πριν από την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. [iefimerida]

Epikairo: Μ' αυτή της τη δήλωση η Βούλτεψη ουσιαστικά πετά στον κάλαθο των αχρήστων την προκοπή και την προόδο που έκανε ο ελληνικός λαός από τα χρόνια της μεταπολίτευσης και έπειτα. Τι μας λέει ουσιαστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος με ύφος Μαρίας Αντουανέτας; Ε και τι έγινε που αποκτήσατε ακίνητη περιουσία; Κακώς! Πουλήστε την για να μην την φορολογούμε!! Να παραμείνει ο ανορθολογισμός του ΕΝΦΙΑ, αλλά να πεταχτεί στα σκουπίδια η ακίνητη περιουσία του μέσου Έλληνα, που τόλμησε απλά να βάλει ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του για εκείνον και τα παιδιά του.

Επειδή αυτή η κυβέρνηση μας χαρίζει καθημερινά πολλές κεραμίδες, ιδίως από τους Υπουργούς της λεγόμενης "λαϊκής" δεξιάς (βλ. Βούλτεψη, Γιακουμάτο, Ντινόπουλο), καλύτερα οι έλληνες πολίτες που τις ακούν να μην τις λαμβάνουν σοβαρά υπόψη, γιατί οι άνθρωποι πέρα από λαϊκιστές, είναι βαθιά αφελείς, άσχετοι και επικίνδυνοι..

Από epikairo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.