Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Είμαστε για τα πανηγύρια!!!


Μαθαίνω πως κατεβάζουμε ρολά...ως Κράτος...ο ΣΥΡΙΖΑ θα φταίει....τι παιδί κι αυτό...δεν ξέρω αν του αποδίδουν ευθύνες και για την ήττα στους Αιγός Ποταμούς και τη συνακόλουθη εγκατάσταση των Τριάκοντα Τυράννων..


Είμαστε για τα πανηγύρια!!!




Παραληρούν φασίστες μέσα στη Βουλή, κατηγορούν ανοιχτά τα μέλη της Κυβερνήσεως και έστω από ευθιξία δεν παραιτείται ουδείς! - εκείνο το περίφημο ελληνικό φιλότιμο που λέγαμε κάποτε;;



Εσείς οι μεγαλύτεροι πήρατε είδηση ότι μας ταΐζατε παραμύθια; Ότι οι αξίες αυτού του λαού έχουν χρόνια πολλά πριν ποδοπατηθεί κι έχουν γίνει σφουγγαρίστρες;;; Για να πούμε και τα πράγματα με τ' όνομά τους!!!



Αυτός ο τόπος κυβερνάται από αλήτες κι από ένα Παρακράτος που για κάποιο λόγο μπήκε και στη Βουλή!!!! Πασοκ και ΝΔ έχουν χορέψει πάνω στις πλάτες ΣΑΣ αλλά το κακό είναι πως χορεύουν και χόρεψαν και στις δικές ΜΑΣ!!!!



Είπε αυτό το ναζιστικό απόβρασμα ο Μιχαλολιάκος για τη δολοφονία Τεμπονέρα.......ξέρετε τι θα πει να είσαι μαθητής, να φυλάς με βάρδιες το σχολείο σου, να είσαι άψογος σε όλα και να ακούς πως στην Πάτρα δολοφονείται ένας καθηγητής..........αμηχανία, φόβος, οργή.......θυμός......Και τώρα να!!! Οι ναζιστικές οργανώσεις, το παρακράτος μαζί με την ΟΝΕΔ!!!! Ε λοιπόν σας λέω πως ως καθηγήτρια έχω κάνει πολύ αγώνα για να βγάλω παιδιά μου από κει μέσα!!!!!



Τι να θυμηθεί κανείς απ' αυτό το Κράτος;;; Το χυδαίο '89;;; Τον αυριανισμό των Κουρήδων;;; Την αλητεία των εκσυγχρονιστών του σημιτικού ΠΑΣΟΚ που φρόντισε να εξαφανίσει και το τελευταίο ευρώ των Ελλήνων με τις φούσκες του Χρηματιστηρίου;;; Το ξεπούλημα του Οτσαλάν;;; Τα Ίμια;;; Ευχαριστούμε την Κυβέρνηση των ΗΠΑ!!!! Τους βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία, στη Σερβία μάλλον!!! Τα Βατοπέδια της ΝΔ;;; Τα Μνημόνια των ημερών μας που ενταφίασαν τη χώρα;;



ΟΝΕΙΔΟΣ!!!!! Γνωρίζετε τη λέξη;



Όνειδος για εσάς που χρόνια τους ψηφίζατε, γι' αυτούς που τα έκαναν!!!!



Να μη μιλήσω για την ΠΑΙΔΕΙΑ.....Παρακολουθήστε απλά, αν δεν αλλάξετε σκέψη, το πως τα παιδιά σας θα οδηγηθούν στην αμορφωσιά γιατί το Λύκειο θα γίνει προνόμιο των Ολίγων!!!! Διάλυση!!! Η λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει τούτο τον τόπο!!! Και ανήθικος πόλεμος εναντίον όποιου θέλει να κάνει ένα βήμα μπροστά για να βγούμε από το τέλμα!!!!



Κι από τα τέλματα βγαίνουν οι λαοί συλλογικά κι όχι με Μεσσίες!!!!



Θέλω να πιστεύω πως η περηφάνια μας δεν εξαντλείται στις εθνικές επετείους αλλά μπορεί να γίνει πράξη!!! Διώχνοντας τους νεοναζί, τους συνεργάτες τους και παλεύοντας για ένα αληθινά σύγχρονο Κράτος ισότητας, δικαιοσύνης, ανθρωπιάς!!!!

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/06/blog-post_4223.html#ixzz33rqhdCnq

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.