Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Κατάρα στους λαούς, που ξεχνάνε : «ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ»

Σήμερα η Ελλάδα η χώρα του πολιτισμού, αγάπης και της φιλοξενίας, η χώρα της ανθρωπιάς ,των αγώνων, των γραμμάτων, του πολιτισμού και της δημοκρατίας, ξευτελίζεται κάθε μέρα σε ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.
Αυτά τα διαχρονικά διαμάντια του πολιτισμού κινδυνεύουν σήμερα από τις αγράμματες ορδές των κοινών δολοφόνων του φασισμού. Αυτή η ιστορία του πολιτισμού, της τέχνης, της δημοκρατίας, αποτελεί τον ακρογωνιαίο ογκόλιθο, που κρατά στις πλάτες του τον χρόνο. 
Ναί ! Το μεγαλύτερο σημείο παγκόσμιας αναφοράς για την Ελλάδα είναι, της χώρας που νίκησε τον χρόνο. Αυτό το στοιχείο ζήλεψαν και μίσησαν οι διεθνείς δολοφόνοι του πνεύματος και δημιούργησαν τα «ΑΝΟΡΓΩΤΑ ΖΩΑ»' της ντόπιας εμπορίας ναρκωτικών και όπλων. Αυτά τα ζώα που κάθε μέρα, με κάθε λέξη τους, με κάθε πράξη τους επιχειρούν να αμαυρώσουν τις σελίδες της ιστορίας μας, τις σελίδες του πολιτισμικού γίγνεσθαι.
Αυτό που δημιουργεί και το μελανότερο στίγμα κατά της Ελλάδας, είναι η προσπάθεια που γίνεται, να διαρραγούν οι άριστες σχέσεις φιλίας και ανθρωπιάς που έχουμε με όλους τους λαούς της μεσογείου και της Ανατολής. Αυτές είναι οι εντολές που έχουν πάρει οι άνανδρες «κότες» που πουλάνε τους συντρόφους τους σαν πουτάνες ,άμα συμβεί κάτι, αφού οι μπράβοι , οι νυκτοβάτες του τρόμου, οι λαθρέμποροι όπλων και ναρκωτικών, φροντίζουν να βρίσκονται στην παγκόσμια επικαιρότητα και να ξευτελίζουν κάθε ιερό και όσιο. Μπορεί στην Ελλάδα να «συγκαλύπτονται» οι βρωμιές και τα εγκλήματα ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΛΗΤΩΝ, όμως οι ξένοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Καμόρα «αστυνομίας-νεοφασιστών» αποτελεί σήμερα το εκκολαπτήριο του Νεοναζισμού στην Ελλάδα.
Οι Έλληνες, είχαν πολλά χρόνια να δοκιμάσουν στο πετσί τους τι ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ !
Σήμερα, κυβέρνηση και συνιστώσες της βρώμικης δεξιάς, μας θυμίζουν, όλα αυτά που εμείς οι μεγαλύτεροι είχαμε ζήσει.
Σήμερα τα παιδιά μας, έχουν ΔΥΣΤΥΧΩΣ, το ειδεχθές προνόμιο, να ζήσουν από πρώτο χέρι τη δεξιά, τα αγκάθια της, και τα κατακάθια της.
Σήμερα περισσότερο από ποτέ το μήνυμα του «ΟΧΙ»  αποκαλύπτει, ότι οι δυνάμεις του σκότους, του παρακράτους, του φασισμού, οι εχθροί του λαού και της δημοκρατίας, βρίσκουν έδαφος να επιβιώνουν μέσα στη δημοκρατική –ανθρώπινη φύση της λήθης, της ανθρώπινης αγάπης και αλληλεγγύης
Αυτός είναι ο κάθε φασισμός κυριολεκτικά. Ο ΕΧΘΡΟΣ της ανθρώπινης καλοσύνης, της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης, της συμφιλίωσης της δημοκρατίας, της ισότητας, της προόδου και της ευνομίας.

Ας θυμόμαστε ΠΑΝΤΑ, ότι φασισμός σημαίνει διχόνοια και μίσος. Σημαίνει θάνατος και αίμα. Σημαίνει ανθρώπινη εκμετάλλευση και τραγωδία. Σημαίνει κατάρα στους λαούς, που ξεχνάνε : «ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ»

Ευχαριστώ για την φιλοξενια
Με εκτίμηση 
Δι@υγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.