Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Εγκλωβισμένοι οι δραπέτες των Τρικάλων

Εγκλωβισμένοι οι δραπέτες των Τρικάλων
Στα ίχνη των Αλβανών φονιάδων βρίσκονται από αργά το βράδυ της Κυριακής οι αστυνομικές δυνάμεις, που ανακάλυψαν τα ίχνη τους σε ένα από τα χωριά του δήμου Δωρίδας. Το ότι οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων είναι βαριά οπλισμένοι ακόμη και με χειροβομβίδες και αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους, δεν επέτρεψε να γίνει επέμβαση καθώς είχε ήδη σουρουπώσει και το ενδεχόμενο ένοπλης συμπλοκής μέσα στο σκοτάδι θα γεννούσε κινδύνους.
Ωστόσο, ο κλοιός είχε ήδη κλείσει ασφυκτικά γύρω τους και, με ενισχύσεις από την Πάτρα καθώς και με έξι διμοιρίες των ΜΑΤ που αναχώρησαν το βράδυ από την Αθήνα, έχει αποκλειστεί κάθε δίοδος στην ευρύτερη περιοχή Άνω Σεργούλα όπου εκτιμάται ότι έχουν καταφύγει οι δραπέτες. Οι πληροφορίες των αστυνομικών ανέφεραν ότι κάποιοι από τους καταζητούμενους βρίσκονταν σε ένα σπίτι στο χωριό Παλιοχωράκι, μετά τη φυγή τους από τα χωριά Τείχιο και Ποτιδάνεια όπου φέρονται να πέρασαν τις δυο τελευταίες νύχτες.

Στο μεταξύ, μετά το τυφέκιο G3 που είχαν κλέψει οι Αλβανοί βαρυποινίτες από τους τρεις αστυνομικούς που αφόπλισαν στο Δίστομο το οποίο βρέθηκε στη άκρη ενός δρόμου έξω από το χωριό Φιλοθέη Φωκίδας, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν και το λευκό αγροτικό φορτηγάκι μάρκας Scoda που είχαν κλέψει οι δραπέτες την προηγούμενη Κυριακή από τους Δελφούς

 Το αυτοκίνητο, όπως και το όπλο, έχουν μεταφερθεί στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας όπου εξετάζονται για  δακτυλικά αποτυπώματα και DNA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.