Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Πύργος της Βαβέλ

Πύργο της Βαβέλ θυμίζει η Δημοτική ομάδα του Δημάρχου. Στις συνεδριάσεις της γίνεται χαμός. Τα συντροφικά μαχαιρώματα δίνουν και παίρνουν.
Από την μια η αλαζονεία μερικών, οι οποίοι ως ινστρούχτορες στην εποχή των Σοβιέτ προσπαθούν να μεταλαμπαδεύσουν σε μας τις λαϊκάντζες το καλό της Δωρίδας και από την άλλη οι  συνιστώσες οι οποίες με τον τρόπο τους  προσπαθούν να επιβληθούν η μία στην άλλη.
Στις συνιστώσες πόλεμος πραγματικός. Έχουμε ξεχάσει ποιος είναι ο κορμός του συνδυασμού. Ένας ζαμανφουτισμός ο οποίος αφήνει τα πράγματα να οδηγούνται στο πουθενά αρκεί μόνα μερικοί να είναι στην επιφάνεια. Άνθρωποι ικανοί οι οποίοι μπορούσαν να προσφέρουν στον τόπο,  οι ισορροπίες τους έχουν στην απέξω  και άλλοι βλέποντας αυτή την κατάσταση περιμένουν με καρτερία και αξιοπρέπεια να τελειώσει η θητεία τους για να απαλλαγούν. 
Για τον ινστρούχτορα της ομάδας τι να 'πώ?  Είναι ο τόπος, είναι το νερό? Δεν ξέρω. Πάντως άλλοι πληρώνουν τον λογαριασμό.  Έτσι δεν είναι Τάσο?
Και επειδή τα συνθήματα ΑΛΛΑΓΉ και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ δεν πιάνουν πια γιατί έχουν περάσει 2,5 χρόνια και δεν έχει αλλάξει τίποτε μερικοί ας κοιτάξουν τι θα κάνουν και κατά που θα κάνουν όσο είναι καιρός. Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να βολιδοσκοπεί κάποιους για το ενδεχόμενο καθόδου στις Δημοτικές εκλογές, άλλαξε και ο εκλογικός νόμος και τα ψηφοδέλτια των Συμβούλων και του Δημάρχου θα είναι ξεχωριστά οπότε στις επόμενες εκλογές θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.