Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Δημοτικά και άλλα

Φέτος απόλαυσαν το Πάσχα οι Ευπαλιώτες. Γλέντησαν με με την ψυχή τους μέχρι το πρωϊ στην πλατεία του χωριού στην εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος του χωριού μας και Ένωση Ευπαλιωτών.  Αυτά βλέπει η Μέρκελ και τρελαίνεται
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε ο πολιούχος μας Αη Γιώργης. Τον τίμησαν με την παρουσία τους τόσο ο Δήμαρχος Γιώργος Καπεντζώνης, όσο και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Τάσος Παγώνης ο οποίος αν και  του ζητήθηκε επανειλημμένως προσέλθει στον χώρο των επισήμων αυτός το αρνήθηκε. Κρατάει αποστάσεις.  Καμώματα ...
Χρονιάρες μέρες και μεταξύ αυτών που επισκέφθηκαν την περιοχή μας ήταν και ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Κ. Κουτσομίχος. Συναντήθηκε με φίλους στους οποίους και ευχήθηκε για τις ημέρες των εορτών.  Πάντως απ' ότι έμαθα δεν συναντήθηκε με πρωτοκλασάτα στελέχη.    Για πές αλεύρι. Ο Κώστας σε γυρεύει.
Έπεσαν κουμπουριές το βράδυ του Αγίου Γεωργίου στο Πευκάκι. Αιτία η φασαρία που γινόταν από θαμώνες του καταστήματος που ενόχλησαν περίοικο.   Είμαστε αντίθετοι σε τέτοιες πρακτικές ιδιαίτερα όταν πρόκειται για παιδιά αλλά θεωρούμε σωστό ότι δεν θα φτάναμε σε τέτοιο σημείο αν το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής αξιολογούσε σωστά τα τηλεφωνήματα που είχαν γίνει από νωρίς και παρενέβαινε  άμεσα.
Μέσα σε όλα τα άλλα βλέπουμε να επιχειρείται από την Δημοτική Αρχή η ενίσχυση του image του επικεφαλής της μειοψηφίας Τάσου Παγώνη. Ίσως έχουν συνειδητοποιήσει ότι η τύχη του ενός ενός εξαρτάται από την τύχη του άλλου. Θα υπήρχε αριστερά εάν δεν υπήρχε δεξιά?  Θα υπήρχε καλό αν δεν υπήρχε κακό?  Δεν ξέρω αν αυτά συμφωνήθηκαν στην κατ' ιδίαν συνάντηση που είχαν αλλά τους έχει θορυβήσει η κίνηση Κουτσούμπα. 
Η επερώτηση του δημοτικού συμβούλου Κώστα Κουτσούμπα για το έργο στην Ποτιδάνεια δεν έχει απαντηθεί ουσιαστικά. Με την σύσταση επιτροπών και άλλα τέτοια τερτίπια χρόνο αγοράζετε.  Μόνο ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είπε την αλήθεια. Δεν επισκέφθηκα το έργο. Επικοινώνησα με τον πρόεδρο της Κοινότητας ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι το έργο εκτελέσθηκε καλώς.
Και σεις της αντιπολίτευσης μην το παίζετε λευκά περιστέρια. Ξέρατε από την αρχή ότι άλλα ανάφερε η τεχνική περιγραφή και άλλα γίνονταν. Αυτό ήταν πάγια πολιτική σας όλα τα χρόνια που διοικούσατε. Δεν έχετε το θάρρος ούτε το όνομά σας να αναφέρετε  και βάζετε μπροστά άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.