Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Αθάνατος!!



Συζήτηση με Έλληνες μπλόγκερ είχε χτες ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σε βιβλιοπωλείο της Αθήνας. Για την ακρίβεια, δεν επρόκειτο για συζήτηση, αφού οι μπλόγκερ έθεταν ερωτήσεις στον Μητσοτάκη και μετά τον άκουγαν λες και ήταν ο Χριστός. Η διαδικτυακή συζήτηση είχε τον τίτλο «Mitsotakis vs Bloggers. Catch him if you can», αλλά κανείς δεν ήθελε να πιάσει τον Μητσοτάκη για να μην κολλήσει τίποτα.
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είπε ότι του είναι εξαιρετικά ευχάριστος ο διάλογος με τις επόμενες γενιές γιατί θέλει να τους γνωρίσει όλους πριν πεθάνουν.
Οι μπλόγκερ ήταν νέοι αλλά μιλούσαν όλοι σαν γέροι, αφενός από σεβασμό σε αυτόν τον Νέστορα της πολιτικής ζωής του τόπου και αφετέρου για να μην τους ρίξει καμιά κατάρα.
Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως το διαδίκτυο είναι η πιο σημαντική εφεύρεση μετά την τυπογραφία αλλά του αρέσει και το Βιάγκρα.
Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, πρέπει να μάθουμε να κάνουμε διάλογο αλλά αυτός δεν έχει μάθει ακόμα, αφού όλο αυτός μιλούσε.
Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στις ύβρεις που ανταλλάσσουν οι πολιτικοί στη Βουλή, οπότε οι μπλόγκερ τον διαβεβαίωσαν πως στο Διαδίκτυο και στα social media όλοι είναι ευγενέστατοι και δεν ανταλλάσσουν χριστοπαναγίες από το πρωί μέχρι το βράδυ επειδή είναι πολύ ανώτεροι άνθρωποι.
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είπε στους μπλόγκερ πως αυτός, όταν ήταν στην ηλικία τους, είχε τρεις γκόμενες και δεν μαλακιζόταν όλη μέρα στο Facebook.
Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είπε πως η κυβέρνησή του ήταν η καλύτερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από τον πλανήτη –επειδή ήταν αυτός μέσα- αλλά δεν βρέθηκε ένας μπλόγκερ να του πει «κοίτα να δεις, μεγάλε, η κυβέρνησή σου ήταν για τα μπάζα», επειδή μάλλον δεν ζούσαν όλοι αυτοί τότε και δεν θυμούνται τα αίσχη που έγιναν, ή επειδή μπορεί το event να είχε χορηγό καμιά Siemens και να χάνανε τα μπικικίνια.
Σε ερώτηση για την αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ, ο κ. Μητσοτάκης αρνήθηκε να απαντήσει, οπότε καταλαβαίνουμε πως ακόμα και ο Μητσοτάκης έχει φρικάρει με την τσογλανοπαρέα του Σαμαρά που είναι αντιπαθής στους περισσότερους νεοδημοκράτες και θέλουν να της δώσουν πόδι.
Σε ό,τι αφορά την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είπε ότι η Ενωμένη Ευρώπη θα κερδίσει και η Ευρώπη θα ζήσει αλλά όχι περισσότερο από τον ίδιο.
(Μου αρέσει πολύ ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης γιατί έχει τρελή αίσθηση του χιούμορ αλλά ελάχιστοι το καταλαβαίνουν.)
Πιστιρίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.