Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Γ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ -> Στο Σίμο Κεδίκογλου, ετέθη το θέμα να βοηθηθώ με καταχώριση διαφημίσεων στο blog Fimotro...


* Ε ρε αλλαξοκωλιές κι αλληλοκαρφώματα στη δεξιά για μερικές αναρτήσεις σε blogs...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ 
 Με το Σίμο Κεδίκογλου γνωρίζομαι πάρα πολλά χρόνια γιατί μεγαλώσαμε στην ίδια περιοχή, στα Εξάρχεια, έχουμε δε δουλέψει ως δημοσριογράφοι και κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη, όπως, για παράδειγμα, στην εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ».
Οταν ο Σίμος Κεδίκογλου έγινε Υπουργός είχα δημοσιογραφική υποχρέωση να του ασκήσω αυστηρή κριτική, όπως έκανα και με πάρα πολλούς άλλους Υπουργούς, διότι αυτή είναι η θεσμική αποστολή του Τύπου. Ετσι, στην ιστοσελίδα «fimotro.blogspot.com», το τελευταίο διάστημα υπήρξαν πολλές αναρτήσεις κειμένων με έντονα καυστικό και επικριτικό περιεχόμενο σε βάρος του. Τούτο έγινε μεν από δημοσιογραφικό ενδιαφέρον, βασίσητκε, όμως, όπως στο μεταξύ προέκυψε, σε σφαλερή πληροφόρηση για τη βασιμότητα των αναφερόμενων στα δημοσιεύματα.
Ηδη, μετά από έρευνα και ορθή ενημέρωση, προέκυψε ότι τα ως άνω δημοσιεύματα αποτέλεσαν προϊόν εσφαλμένων πληροφοριών, ενδεχομένως δε να χρησιμοποιήθηκαν εκφράσεις υπερβολικές.
Στο Σίμο Κεδίκογλου, ετέθη το θέμα να βοηθηθώ με καταχώριση διαφημίσεων στο blog Fimotro, εκείνος, όμως, δεν ασχολήθηκε με το θέμα, διότι, όπως μου μεταφέρθηκε, ήταν, άλλες οι θεσμικές του υποχρεώσεις. Προφανώς ο κ. Σ. Κεδίκογλου, συνδυάζοντας τις άνω αναρτήσεις στο διαδίκτυο με το γεγονός ότι δεν μπήκαν διαφημίσεις στο fimotro θεώρησε ότι αυτό συνιστά πολιτικό εκβιασμό. Αν πάντως η δική μου συμπεριφορά του έδωσε το δικαίωμα για εξαγωγή τέτοιων συμπερασμάτων, αυτό δεν ήταν στις προθέσεις μου. Ανεπιφύλακτα πάντως πιστεύω ότι ο παλιός φίλος Σίμος Κεδίκογλου και σαν Υπουργός διατηρεί την εντιμότητα, την εργατικότητα και την ευαισθησία, που τον διέκρινε από τα νεανικά του χρόνια.
Τέλος, εκτιμώ ότι οι επιθέσεις που δέχθηκα από τον Χρήστο Ράπτη και τον Γιάννη Φιλιππάκη ήσαν προϊόν παρερμηνείας και προτίθεμαι τις επόμενες ημέρες να ανακαλέσω τις μηνύσεις που κατέθεσα σε βάρος τους. Σε κάθε περίπτωση έχω αποδείξει μέχρι σήμερα ότι δεν προσφεύγω στα δικαστήρια σε βάρος συναδέλφων , ακόμα και όταν αισθάνομαι ότι αδικούμαι. Τέλος, το σπίτι, που μένω με την οικογένειεά μου, δεν είναι στην Πεντέλη και ουσιαστικά ανήκει στην Τράπεζα, που χορήγησε το δάνειο για την αγορά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.