Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Που πας ρε Καραμήτρο....


Η σιωπή της Αντιπολίτευσης

Διανύουμε το δεύτερο έτος της θητείας των εκλεγμένων Δημοτικών Αρχών του νέου καλλικρατικού Δήμου Δωρίδος και η σύσσωμη η αντιπολίτευση σιωπά .
Οι δημότες καταλαβαίνουν Τάσο την ήπια και χαλαρή αντιπολίτευση. Ο κόσμος ξύπνησε Τάσο. Πρέπει να το καταλάβεις ότι βρισκόμαστε σε άλλες εποχές και τα παιχνιδάκια με το Δήμαρχο έχουν γίνει γνωστά.    ΝΑΙ σε όλα χωρίς να ενημερώνεις ούτε τους  συμβούλους σου. 
"Ξέρω ξέρω"... Κάνεις πως όλα τα γνωρίζεις  και τίποτα δεν ξέρεις.  Στα τυφλά πας νομίζοντας ότι θα σου βγούνε κάποια πράγματα
Αχ Τασούλη νομίζει ότι ελέγχεις τους συμβούλους σου.  Κάνεις μεγάλο λάθος. Ούτε το πρωτοπαλίκαρό σου τη Θάτσερ.  Αυτό φαίνεται και από τις συνεδριάσεις.   Σκορποχώρι...   Άλλα λες εσύ άλλα αυτοί  και δεν μπορείς να τους βάλεις στο καλούπι.
Έχετε πάρει τα μηνύματα εσύ και ο Δήμαρχος. Δεν μπορείτε να ελέγξετε τις ομάδες σας και κάποιοι θα αρχίσουν να διαφοροποιούνται ανοικτά  με τις τοποθετήσεις των στα Δημοτικά Συμβούλια όσο και σε δημόσιους χώρους γεγονός που θα φέρει και τις πρώτες ανεξαρτητοποιήσεις. Όλα αυτά για τα αίσχη που συγκαλύπτετε και οι δυο μαζί  (αναθεσούλες – μελετούλες –προμήθειες ) Τα γνωρίζεις καλά.
Μην ανησυχείτε για όλους αυτούς έχει βρεθεί κατάλληλος άνθρωπος που μπορεί να τους μαζέψει.  θα έχετε ακούσει για τον ΜΠΑΜΠΗ  
Έρχονται εξελίξεις

αΔεξιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.