Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

«Ούτε είμαστε, ούτε θέλουμε να γίνουμε ΠΑΣΟΚ»


Ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου τόνισε ότι: «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κορμός της μεγάλης, ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης της Αριστεράς, γιατί αυτό θέλησαν να είναι οι πολίτες. Νιώθουμε υπερήφανοι γιατί τα φτωχότερα κοινωνικά στρώματα, προδομένα από τη νεοφιλελεύθερη μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ, μετακινήθηκαν προς τον ΣΥΡΙΖΑ» και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Ούτε είμαστε, ούτε θέλουμε να γίνουμε ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Παπαδημούλης προανήγγειλε ότι το διήμερο 15-16 Σεπτεμβρίου ο Αλέξης Τσίπρας και τα στελέχη του κόμματος θα παρουσιάσουν από τη Θεσσαλονίκη: «πληρέστερα και πιο επεξεργασμένο», όπως ανέφερε, το προεκλογικό πρόγραμμα του κόμματος το οποίο είχε αρχικά παρουσιαστεί στην Αθηναΐδα.

«Εχουμε πλήρη συνείδηση ότι μια δύναμη του 27% που ασκεί το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι υποχρεωμένη ταυτόχρονα με τη μαχητική αντιπολίτευση σε μια κακή διακυβέρνηση, σε μια καταστροφική πολιτική όπως αυτή που υλοποιεί η κυβέρνηση Σαμαρά, να προβάλει τις εναλλακτικές προτάσεις. Το προσπαθούμε, το επιδιώκουμε, άλλες φορές το καταφέρνουμε με πληρότητα, άλλες φορές το καταφέρνουμε με επάρκεια, άλλες φορές έχουμε αδυναμίες», τόνισε ο κ. Παπαδημούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.