Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Καιροί ου μενετοί.

Με τους διαδηλωτές στις περισσότερες πόλεις της χώρας να γεμίζουν πλατείες και δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τα δημοσιονομικά περιοριστικά μέτρα των 13,5 δις που πρόκειται τις επόμενες ημέρες να εισαχθούν προς ψήφιση στην Βουλή των Ελλήνων.
Με την τρόικα αδιάλλακτη να παρακολουθεί και να επιβάλει την άτεγκτη θέληση της για πιστότατη εφαρμογή των μέτρων των 13,5 δις ευρώ.
Με 1.300.000 άνεργους και με σκυμμένα τα κεφάλια, χωρίς ελπίδα και την ρομφαία της απόλυσης πάνω σε 150.000 Δημοσίους υπαλλήλους.
Με περικοπή της επιχορήγησης των Δήμων πάνω από 40% που οδηγεί στην εξαθλίωση και το κλείσιμο των Δήμων σε όλη την χώρα.
Βγείτε από τον γυάλινο κόσμο σας και συνειδητοποιήσετε τον ρόλο σας. Αφουγκραστείτε την Κοινωνία και σταθείτε πλάι της. Οδηγείτε το πλοίο κατευθείαν στον βράχο.   
Εμείς θα επιμείνουμε
  • Καλά τα πανηγύρια και οι γιορτές προκειμένου να ακουστεί ο τόπος μας λίγο μακρύτερα αλλά σε άλλες εποχές. Οι διπλανοί μας πεινάνε και εμείς ξοδεύουμε χιλιάδες ευρώ για να εκδηλώσεις και συνέδρια. Άλλο να αναγνωρίσεις την συμπαράσταση της defar στον ελληνικό λαό γιά τις δύσκολες μέρες που περνάει τιμώντας την με την απονομή μιας πλακέτας και άλλο αυτό το "Κιτσαριό" που εξελίχθηκε η εκδήλωση. Κουτί  άδειο με ωραίο περιτύλιγμα. Θυμίζει άλλες αποχές  
  • Καλό είναι να επενδύουμε σε αγορές ακινήτων αλλά όχι όταν δεν θα έχεις σε λίγο να βάλεις βενζίνη στα απορριμματοφόρα. Άλλως τε το κτήριο δεν φεύγει από την θέση του και μετά από δύο χρόνια εκεί θα είναι. Και επιμένετε βάζοντας και ξαναβάζοντας το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κάντε και κανένα εργάκι για να δουλέψει κανένας ανθρωπάκος  γιατί έργα ακούμε και δεν βλέπουμε τίποτε. Άυλα πράγματα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.