Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Τι είπε ρε παιδιά το άτομο;

Eίπα μια, να ΜΗ σχολιάσω τις δηλώσεις του τέως Υπουργού Υγείας, ο οποίος, όπως και ο προκάτοχος του για τη συγκεκριμένη θέση όχι απλά  αποδείχτηκε ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ, αλλά και βαθιά νυχτωμένος, μόνο που τέτοιου είδους δηλώσεις και μάλιστα λίγες μέρες  πριν την Κυριακή των εκλογών, χτυπούν «καμπάνες κινδύνου», όχι καμπανάκια…..
Για να δούμε λοιπόν, να ξαναδούμε δηλαδή, ΤΙ είπε ο «ΜΕΓΑΣ»…..
«"Δε θα παραδοθεί η χώρα στην Αριστερά ότι κι αν χρειαστεί να κάνουμε"»….
ΩΠΑ! Τι έχουμε εδώ ρε αδέλφια; Κάτι βρωμάει, η μήπως είναι ιδέα μου; Δηλαδή ρε παλικάρι, ΤΙ θα κάνετε;
Δε με ενδιαφέρει δεξιά, αριστερά, κέντρο, διαγώνιοι, προσωπικά με ενδιαφέρει η ΕΛΛΑΔΑ, και  δε μπορώ να περάσω στο ντούκου τέτοιου είδους δηλώσεις που ουσιαστικά είναι σα να λέει, «ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ», που σημαίνει με μια λέξη, ΝΟΘΕΙΑ.
Για να δούμε και το σχετικό άρθρο, γιατί συνέλληνες, όλο αυτό το πέρασαν τα κανάλια στα ψιλά.
«Ανησυχία για το αδιάβλητο των εκλογών: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά στοιχεία για την εκλογική διαδικασία και η Μόσχα στέλνει παρατηρητές!
Η φράση του Μ.Βορίδη  "Δε θα παραδοθεί η χώρα στην Αριστερά ότι κι αν χρειαστεί να κάνουμε" βάζει "φωτιά" στο πολιτικό σκηνικό, έξι μέρες πριν από τις εκλογές με αποτέλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητάει στοιχεία για τους εκλογικούς καταλόγους και από την άλλη η Ρωσία να στέλνει παρατηρητές.
Πηγές από την Μόσχα αναφέρουν ότι το ρωσικό ΥΠΕΞ θα στέλνει παρατηρητές προς έλεγχο του αδιάβλητου της εκλογικής διαδικασία και του αποτελέσματος των εκλογών, μετά και την δήλωση αυτή του Μ.Βορίδη.
Άλλωστε ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην αίτησή του "ως γνωστόν – ακόμα και τα καλύτερα προστατευμένα ηλεκτρονικά συστήματα είναι εκτεθειμένα στον κίνδυνο είτε ακούσιων είτε εκούσιων και κακόβουλων παρεμβολών, με προφανείς συνέπειες στο κύρος της εκλογικής διαδικασίας.
Φυσικά πέραν της δηλώσεως Βορίδη υπόνοιες για το αδιάβλητο των εκλογών δημιούργησε και ο αποκλεισμός των 100.000 νέων ψηφοφόρων για τους οποίους δεν βγήκε έγκαιρα η υπουργική απόφαση η οποία θα τους επέτρεπε να ψηφίσουν. Αυτό μέτρησε όχι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στην απόφαση της Μόσχας να στείλει παρατηρητές καθώς στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι νέοι ψηφοφόροι θα επέλεγαν είτε τον ΣΥΡΙΖΑ είτε τον Λαϊκό Σύνδεσμο.
Επιστολή απέστειλε προς τον Μ. Θεοχαρίδη, υπουργό Εσωτερικών και Πρόεδρο της Διακομματικής Επιτροπής, ο Κ. Πουλάκης, Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπρόεδρος στη Διακομματική Επιτροπή, με θέμα: «Εκλογικοί κατάλογοι και λοιπά θέματα ενόψει των εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015».
Η Κουμουνδούρου ζητεί ψηφιακό αντίγραφο του συνόλου των εκλογικών καταλόγων της Επικράτειας και του συνόλου των εγγραφών σε μερίδες στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Εθνικού Δημοτολογίου, με βάση τις οποίες καταρτίζονται οι εκλογικοί κατάλογοι»

ΠΗΓΗ:DEFENCENET.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.