Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Θα δικαστεί ο Μιχελάκης, θα γελάσει κι ο Λεβέντης



Γράφει o Φέλιξ


O Γιάννης Μιχελάκης θα κάτσει απ' ό,τι φαίνεται στο σκαμνί για να δικαστεί για την υπόθεση χρηματισμού από τον Πάλλη. Ελεύθερος από την προστατευτική βουλευτική ασυλία, ως απλός πολίτης θα ζήσει αυτό που θα ζούσε ο κάθε έλληνας για τον οποίο υπήρχαν αποχρώσες ενδείξεις χρηματισμού. Είναι και αυτό ένα από τα σοφά του εκλογικού αποτελέσματος. Περιμένοντας λοιπόν το Συριζα να αλλάξει την Ελλάδα, θα δούμε δίκες Μιχελάκη, το Χρήστο Μαρκογιαννάκη χωρίς βουλευτική ασυλία, το Μιχάλη Χρυσοχοίδη να ψάχνει δουλειά.
Δεν πρόλαβε να αναλάβει η κυβέρνηση και το χείλι των Θεσσαλονικέων έσκασε, αφού ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, είναι κάτω από το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη. Στην υπόλοιπη Ελλάδα ο Γιώργος Παπανδρέου μετά βίας ξεπέρασε τον Απόστολο Γκλέτσο και το Βασίλη Λεβέντη αλλά όχι και τους δύο μαζί.
Ο Αργύρης Ντινόπουλος δε θα ξαναδεί τηλεοπτικό πάνελ μάλλον, η Βούλτεψη είναι απασχολημένη τρέχοντας για κωλόχαρτο, ο Τατσόπουλος έχει άπλετο χρόνο να ασχοληθεί με την υπόλοιπη μισή Αθήνα. Η διαφθορά έχασε τα πιο δυνατά πολιτικά της στηρίγματα στο Κοινοβούλιο και απ ό,τι φαίνεται πολύ γρήγορα, διάφοροι πρώην σύμμαχοί της θα αρχίσουν να ξυλεύονται από το ξύλινο πεσμένο σώμα της.
Ο Τσίπρας προσφέρει και αυτή την ικανοποίηση στο εκλογικό σώμα, της αποκατάστασης της τρωθείσας λαϊκής νοημοσύνης.
Όσο για τον Χαράλαμπο Αθανασίου, αυτός είχε την ατυχία να εκλεγεί,οπότε θα χρειαστεί να απαντήσει μέσα στη Βουλή για την έρευνα για το Πόθεν Έσχες του και στοιχεία που θα διαβιβαστούν στην Αρχή για την Καταπολέμηση του μαύρου χρήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.