Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Το «Σοσιαλιστικό Κόμμα» παρουσίασε ο Στέφανος Τζουμάκας

«Σοσιαλιστικό Κόμμα» ονομάζεται ο νέος πολιτικός φορέας που θα λάβει αυτόνομα μέρος στις προσεχείς εκλογικές αναμετρήσεις, τον οποίο παρουσίασε ο πρώην βουλευτής και υπουργός, Στέφανος Τζουμάκας.
Ο κ. Τζουμάκας αφού χαρακτήρισε τα μνημόνια ως τον πυρήνα των ακροδεξιών πολιτικών του νεοφιλελευθερισμού, ανέφερε ότι η λύση  στο οικονομικό και κοινωνικό πρόβλημα της χώρας προϋποθέτει την ήττα του μνημονιακού μπλοκ, νέα διακυβέρνηση και νέα οικονομική και κοινωνική πολιτική που θα βασίζεται στη βιωσιμότητα του χρέους,  στις πραγματικές δυνατότητες της χώρας και σε ένα έκτακτο πρόγραμμα δημοσίων και ιδιωτικών επενδύσεων,  με στόχο την αντιμετώπιση της ανεργίας και τη βαθμιαία αποκατάσταση του διαθέσιμου εισοδήματος των ελληνικών νοικοκυριών.
Πρόσθεσε ότι «ήρθε η ώρα και οφείλουμε να συμβάλουμε στην αναγέννηση του σοσιαλιστικού κινήματος και στην ίδρυση ενός σοσιαλιστικού κόμματος, δημοκρατικού και προοδευτικού».
Σχετικά με το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τζουμάκας ανέφερε ότι «η κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ είναι αποτέλεσμα της παρακμής, της ηθικής κατάπτωσης και της συντριβής ενός μετώπου ετερόκλητων πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων χωρίς ιδεολογική και πολιτική ενότητα και στελέχωση από ανθρώπους χωρίς αρχές και αξίες».
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.