Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΜΑΡ: Οι θλιβερές μαριονέτες της δήθεν Αριστεράς


Οι θλιβερές μαριονέτες της δήθεν «Αριστεράς» , οι «προσκυνημένοι» στο ΔΝΤ , στους Τραπεζίτες και στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, το κόμμα που μαζί με το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ οδήγησαν πριν από μερικούς μήνες με την στάση τους σε αυτοκτονία, σε εξαθλίωση , σε ανεργία και σε απόλυτη φτώχεια  χιλιάδες πολίτες βγήκε από το καβούκι που κρυβόταν τόσο καιρό στην Ηλεία και μίλησε για τις Λίμνες στον Αλφειό ,  προκαλώντας την νοημοσύνη των δημοκρατικά σκεπτόμενων πολιτών.
Η ΝΕ της ΔΗΜΑΡ  στην Ηλεία χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή της ως τυφλή πόλωση τις οργισμένες αντιδράσεις χιλιάδων κατοίκων για το οικολογικό έγκλημα που επιχειρούν να στήσουν στον ποταμό Αλφειό,  ο αγαπημένος της δήμαρχος του Πύργου πρώην αγωνιστής του  Πολυτεχνείου και ο άλλος αγωνιστής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δήμαρχος της Ολυμπίας.
Όμως :
Η ΝΕ της ΔΗΜΑΡ στην Ηλεία , ουδέποτε είπε τίποτα για τις δεκάδες αυτοκτονίες συμπολιτών μας στην Δυτική Ελλάδα εξ αιτίας της φτώχιας και του οικονομικού αδιεξόδου.
Η ΝΕ της ΔΗΜΑΡ στην Ηλεία, ποτέ δεν έβγαλε μιλιά για τους εκατοντάδες πολίτες που παραμένουν χωρίς ρεύμα μέσα στο σκοτάδι, για τις εκατοντάδες οικογένειες που βιώνουν την οικονομική εξαθλίωση και παρακαλούν για μια σακούλα με τρόφιμα , για τους εκατοντάδες άστεγους , απολυμένους και ευρισκόμενους σε απόγνωση πολίτες που ψάχνουν να βρουν κάτι να φάνε στους κάδους των απορριμμάτων .
Η ΝΕ της ΔΗΜΑΡ στην Ηλεία , δεν έβγαλε άχνα  για την περίπτωση του πολίτη από τον Πύργο Ηλείας που κινδύνευσε να χάσει το σπίτι του λόγω χρέους σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και σώθηκε αυτό χάρη στις αντιδράσεις των ενεργών πολιτών. 
Η  ΝΕ της ΔΗΜΑΡ στην Ηλεία,   δεν είδε ποτέ την καταστροφή του περιβάλλοντος στις Λίνες του Αλφειού, την βρομιά που υπάρχει κάτω από τα σκουπίδια και  το κλίμα της τρομοκρατίας που επιχειρεί να στήσει η αστυνομία σε βάρος πολιτών,   δημοσιογράφων και κομματικών στελεχών της Αριστεράς που αντιδρούν δυναμικά στο οικολογικό έγκλημα που επιχειρείται να στηθεί στις Λίμνες του ποταμού Αλφειού.
Οι τυφλές μαριονέτες της δήθεν «Αριστεράς» , που πρόδωσαν την Αριστερά  συμμαχώντας με το ΠΑΣΟΚ  την ΝΔ και παρέδωσαν την χώρα στους δανειστές και στο ΔΝΤ , σήμερα επιχειρούν να «καπελώσουν» και τον δίκαιο αγώνα των πολιτών,  βαπτίζοντας συκοφαντικά τις έντονες διαμαρτυρίες τους ως προπηλακισμούς .
Ευτυχώς όμως και ατυχώς γι αυτούς,  οι πολίτες της Ηλείας και μνήμη έχουν και γνώση και κρίση…

Πηγή: http://apokalypseis.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.