Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Ο δε σκοπός… Αγιάζει τα "μέσα": Σφάζουν τα "Αρνιά για να ταΐσουν τους ‘"Λύκους"’. - Ανεξήγητες πολιτικές επιλογές … Ποιος θα αξιολογήσει ποιόν;


1. Σφάζουν τα "Αρνιά για να ταΐσουν τους "Λύκους".

-Ενώ γνωρίζουν ότι οι λύκοι ,ούτε τρώγονται ,ούτε κάνουν γάλα ,ποιον σκοπό εξυπηρετούνε ?
-Ενώ γνωρίζουν ότι Λαός αμόρφωτος και ασθενής δεν παράγει πλούτο ,κλείνουν σχολεία και νοσοκομεία.

-Ενώ γνωρίζουν ότι οι μειώσεις στα εισοδήματα και στην κατανάλωση δεν οδηγούν στην ανάπτυξη συνεχίζουν να παίρνουν ‘’νέα μέτρα’’ που εξυπηρετούν μόνο τα μνημόνια των δανειστών .

-Ενώ γνωρίζουν ότι η ‘’αργία είναι μήτηρ πάσης κακίας ‘’συνεχίζουν να απολύουν κόσμο για να ‘’χτυπήσουν’’ την ανεργία !!!

-Ενώ γνωρίζουν ότι τη κρίση την ‘’έφεραν’’ οι τράπεζες ,συνεχίζουν να πασχίζουν για την επανακεφαλαιοποίησή τους .

- Ενώ γνωρίζουν ότι τα σχέδια και τα προγράμματα που εφαρμόζουν εξαρθρώνουν την Δημόσια συνοχή, συνεχίζουν να μιλάνε για αναδιάρθρωση και εξυγίανση!!

-Ενώ γνωρίζουν ότι όταν αυξάνονται οι φόροι ,μειώνονται τα έσοδα του δημοσίου ,συνεχίζουν να επιβάλουν Χαράτσια .

-Ενώ γνωρίζουν ότι απέτυχαν ...
τα ‘’μέτρα’’ και ότι το χρέος της χώρας αυξάνεται ,συνεχίζουν να υποθηκεύουν το μέλλον και τη περιουσία της πατρίδας μας.


-Ενώ γνωρίζουν ότι τα ‘’κόκκινα’’ δάνεια των τραπεζών αυξάνονται καθημερινά και οι ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις της εφορίας επίσης ,συνεχίζουν να χρεώνουν τον κόσμο με τόκους και φόρους .

-Ενώ γνωρίζουν ότι Ύφεση σημαίνει μείωση παραγωγής ,μείωση ΑΕΠ και μείωση εσόδων, συνεχίζουν να ‘’πιστεύουν’’ ότι θα ‘’εξαφανίσουν’’ τα ελλείμματα του προϋπολογισμού !!

-Ενώ γνωρίζουν ότι όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση ανάγκης και το ξέρουν οι πάντες ,δεν πρέπει να πουλάς ,φτιάξανε το ΤΑΙΠΕΔ για να ξεπουλήσουν την Δημόσια περιουσία .

-Ενώ γνωρίζουν ότι τα δανεικά δεν εξοφλούνται με δανεικά ,γιατί οι τόκοι πολλαπλασιάζονται, καμαρώνουν ότι εξασφάλισαν και άλλα δανεικά!!

-Ενώ γνωρίζουν ότι ο ορυκτός πλούτος της χώρας είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο που θα μπορούσε να αποκαταστήσει τα οικονομικά της Ελλάδας ,είπαν ότι ‘’βρέθηκε πετρέλαιο’’ σε ευρωπαϊκό έδαφος !!

2.Ανεξήγητες πολιτικές επιλογές …

- Χάριν της ‘’Δημοσιονομικής προσαρμογής’’ οι κυβερνήσεις των ‘’Μνημονίων ‘’ μέσα από μια ‘’ψυχοπαθητική πολιτική’’ που εφαρμόζουν επί τέσσερα χρόνια απέδειξαν την ‘’πνευματική τους ανεπάρκεια’’ και την ‘’διανοητική τους αστάθεια’’.

-Με φθηνές αιτιολογίες προσπαθούν να κρύψουν την πραγματικότητα , τις ευθύνες τους και την δυστυχία που τους διακατέχει …

-Με προσχηματικές εξαγγελίες νομίζουν ότι μας έπεισαν ότι κάνουν τα σωστά για να βγει η χώρα μας από την κρίση .

-Για να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα ‘’άνοιξαν’’ τα ‘’κλειστά’’ επαγγέλματα, ενώ σε όλα τα επαγγέλματα επικρατεί υπερεπαγγελματισμός , δηλαδή απασχολούνται πολλοί περισσότεροι από όσους χρειάζονται στο καθένα από αυτά

-Για να μειώσουν το κόστος αποκομιδής των σκουπιδιών στους δήμους της χώρας απολύουν τους δημοτικούς υπαλλήλους και αναθέτουν εργολαβικά την ‘’δουλειά’’ σε ξένους επενδυτές !!

-Για να ενισχύσουν την Ανάπτυξη μας διαφήμισαν το ΕΣΠΑ ότι θα στηρίξει τις παραγωγικές διαδικασίες ,αλλά τελικά το μοίρασαν στα ΚΑΠΗ για να πάνε εκδρομές!!!

-Αψηφώντας το Δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, αποφάσισαν να καταργήσουν την κοινωνική πολιτική που στήριζε την ελληνική οικογένεια και να ονομάσουν τα παιδιά ‘’τεκμήρια διαβίωσης’’ !!!

-Κατήργησαν κρίσιμους Οργανισμούς (ΙΓΜΕ ,ΟΕΚ,ΕΣΤΙΑ κ.τ.λ.) για να αυθαιρετούν ευκολότερα.

-Έφεραν νομοσχέδιο για τον Ρατσισμό για να μας διδάξουν ότι δεν πρέπει να είμαστε ξενόφοβοι και εχθρικοί με τους μετανάστες που έχουν κατακλίσει την Ελλάδα ,επειδή δεν μπορούν οι ίδιοι να αντιμετωπίσουν το ‘’μεταναστευτικό’’ γιατί δεσμεύονται από το ‘’Δουβλίνο ‘’ που έχουν οι ίδιοι υπογράψει !!

-Επέτρεψαν στην ΔΕΗ να διπλασιάσει τα τιμολόγια της για να γίνει ‘’Πολύφερνη νύφη’’ για του ξένους επενδυτές που θα έρθουν κάποτε και για να πληρώσουμε εμείς τα ‘’λάθη’’ που γίνανε με τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας με τον τίτλο ‘’ρυθμιζόμενες χρεώσεις ‘’!!!

-Επέτρεψαν στην ΕΥΔΑΠ να αυξάνει όποτε θέλει τον χρόνο κατανάλωσης/τιμολόγησης για να αυξάνει τα κυβικά και να χρεώνει με πολλή ακριβή τιμή τα επιπλέον κυβικά στον επιπλέον χρόνο .

3.Ποιος θα αξιολογήσει ποιόν?

-Σε πόσα χρόνια το 1.500.000 των Ανέργων θα βρει δουλειά και πού?

- Ποιος θα καλύψει στο τέλος του χρόνου το ‘’δημοσιονομικό κενό’’ και το ‘’χρηματοδοτικό κενό ‘’για να δημιουργηθεί πρωτογενές πλεόνασμα?

-Πότε θα έρθουν οι επενδύσεις από το εξωτερικό και μέχρι πότε η κυβέρνηση θα κρατάει τον ελληνικό πληθυσμό παροπλισμένο και την ελληνική γη ακαλλιέργητη ?

-Μέχρι πότε θα πιστεύει η κυβέρνηση ότι ακολουθεί τον μοναδικό δρόμο σωτηρίας αφού οι φωνές της ακούγονται με αντίλαλο στον γκρεμό ?

-Πως αποφάσισε να αξιολογήσει κάθε δημόσιο υπάλληλο και δεν αξιολογεί πρώτα τους βουλευτές που τους διόρισαν ?

-Γιατί ‘’περνάει’’ η κυβέρνηση εμβόλιμα άρθρα που αθωώνουν τα κακώς κείμενα για τα οποία είναι υπεύθυνη ?

-Πως τολμάνε και αξιολογούνε τον συνταξιούχο και τον υπάλληλο των 1000 ευρώ και δεν αξιολογούνε όσους παίρνουν από 5.000-10.000 ευρώ το μήνα ?

-Σε διαθεσιμότητα πρέπει να τεθούν οι βουλευτές που υπογράφουν ότι πει ο πρωθυπουργός για να εξασφαλίσουν την αποζημίωσή τους χωρίς να εκφράζουν γνώμη για τα μελλούμενα .

-Η ζημιά που κάνει μια υπογραφή βουλευτή είναι μεγαλύτερη από όλους τους μισθούς των επίορκων υπαλλήλων .

-Γιατί η κυβέρνηση έκλισε την ΕΡΤ? Επειδή υπήρξε το τελευταίο διάστημα μια υποτυπώδης αντιπολιτευτική διάθεση των υπαλλήλων που οφείλετο στις περικοπές των μισθών τους ?

-Ποιος έβαλε τον ‘’Αστυνόμο Θεοχάρη’’ να διαλύσει τον εισπρακτικό φορέα εσόδων του δημοσίου και ακόμα τον κρατάει στη θέση του? Αφού ότι έχει προγραμματίσει και ανακοινώσει μόνο στη ΒΑΒΕΛ είχε συμβεί!!

Υστερόγραφο:

-Ο λαός δεν σας στηρίζει πια γιατί δεν αντέχει άλλο .Έχει διαπιστώσει ότι ο σκοπός σας δεν είναι Αγαθός και δεν αγιάζει τα ‘’μέσα’’ που χρησιμοποιείτε .

-Μην τον υποτιμάτε ,αυτά που γράφω εγώ δεν είναι επινοήσεις δικές μου, τα παρακολουθεί με αγωνία και τα γνωρίζει όλος ο ελληνικός λαός που σας έχει ήδη αξιολογήσει .

*Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην εφημ. Το Χωνί της 4/7/20123

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.