Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Καθ' οδόν ......προς το Λιδωρίκι?



     Γράφει ο Δι@υγής  


Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους υπαλλήλους του Δήμου Δωρίδος που εργάζονται στο Ευπάλιο η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του σχετικά με το κτιριακό πρόβλημα του Δήμου στο Λιδωρίκι.

Παραθέτουμε απόσπασμα της ανακοίνωσης 

Το δημοτικό συμβούλιο αποδέχτηκε την πρόσφορα, του συνδημότη μας κ. Αναγνωστόπουλου Κωνσταντίνου, εξουσιοδότησε το δήμαρχο για της περαιτέρω ενέργειες και εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον δωρητή

Η μεταφορά των υπηρεσιών του Δήμου θα ξεκινήσει άμεσα, καθώς το κτήριο χρειάζεται ελάχιστες παρεμβάσεις και στόχος είναι τον Ιανουάριο να έχουν μεταφερθεί στις νέες εγκαταστάσεις οι υπάλληλοι του Δήμου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόταση αυτή αποτελεί βιώσιμη και οικονομική λύση με θετικό αποτέλεσμα όχι μόνο στην οργάνωση και λειτουργία των υπηρεσιών, αλλά και στα οικονομικά του Δήμου

Διαφαίνεται ότι η Δημοτική Αρχή αναδιπλώνεται σε σχέση με τις μέχρι σήμερα "δεσμεύσεις της" απέναντι στους εργαζόμενους και την τοπική κοινωνία, η οποία ας μην ξεχνάμε είναι το 40% του συνολικού εκλογικού σώματος και ετοιμάζει το έδαφος για την αποδυνάμωση των υπηρεσιών που εδρεύουν σήμερα στο Ευπάλιο. 
Η ενέργεια αυτή έχει σαν σκοπό από την μια να θέσει τα πάντα υπό έλεγχο και από την άλλη να αποδυναμώσει τον συνδικαλισμό των εργαζομένων γιατί ο μόνος πυρήνας που υπάρχει σε όλο τον Δήμο Δωρίδος έχει "φωλιά" στο Ευπάλιο. Όλοι οι άλλοι είναι του κινήματος "μάλιστα κύριε Δήμαρχε" γιατί έτσι έχουν μάθει και μέχρι σήμερα έχουν καταφέρει να επιβιώσουν. 
Οι καιροί είναι πονηροί και οι άρχοντες βλέπουν την σύγκρουση που θα έρθει μετά τα μνημόνια.  Οι χρηματοδοτήσεις κουτσουρεμένες, έργα δεν γίνονται και πλησιάζουν απολύσεις. Ο Δήμος Δωρίδος είναι από τους λίγους Δήμους της Ελλάδας που δεν έχει σωματείο. Βρήκαν κατάλληλο έδαφος και εφάρμοσαν το "διαίρει και βασίλευε". Ας αναλογιστούν μερικοί που έπαιξαν ακούσια το παιγνίδι τους και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Κάποια στόματα πρέπει να αρχίσουν να μιλάνε. Η μπόρα που έρχεται είναι τόσο δυνατή που πιστέψτε με δεν θα την αντέξει κανείς.
Ήρθε ο καιρός να επιβεβαιωθεί και ο φίλος μου ο Θανάσης Παπαχαραλάμπους. Ευπάλιο καθ’ οδόν ... Προσθέτω λοιπόν «προς το Λιδωρίκι»
Και κάτι άλλο. Αυτά περί Σοσιαλιστικών καταβολών τα ακούω βερεσέ. Τα μεγαλύτερα εγκλήματα έχουν γίνει στο όνομα της δημοκρατίας.
Ευχαριστώ γιά την φιλοξενία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.