Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Τα ψέματα τέλος και να ζητήσετε και συγνώμη

Αποτέλεσμα εικόνας για γρηγορίτικα

Σε φιάσκο εξελίχθηκε η επίσκεψη του Τοπικού Συμβουλίου Ευπαλίου πριν λίγες μέρες στον οικισμό Γρηγορίτικα.  Χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος (κατάρτιση τεχνικού προγράμματος κλπ) ο Πολιτιστικός Σύλλογος του οικισμού κάλεσε το Τ.Σ.Ευπαλίου σε συνεννόηση με την Δημοτική Αρχή για να τους εκθέσουν τα προβλήματα τους. Όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις άρχισε μια ακατάσχετη παροχολογία από τον Δημοτικό Σύμβουλο Ανδρέα Ευσταθίου -κατά δήλωσή του εντεταλμένος σύμβουλος του Δημάρχου δηλώνει ο ό ίδιος εμείς δεν έχουμε δει κάτι επίσημο μέχρι σήμερα- και τον πρόεδρο της Κοινότητας με αποτέλεσμα να να πάρουν στο κρανίο οι υπόλοιποι σύμβουλοι και να τους ξεβρακώσουν μπροστά στον κόσμο. Δεν μπορείτε όταν είμαστε μεταξύ μας να λέτε ότι δεν υπάρχουν χρήματα και όταν βγαίνετε παραέξω  να τάζετε λαγούς με πετραχήλια του ανέφεραν μπροστά στους δημότες. 
Εμείς θα το πούμε πιό άκομψα. Δεν μπορεί σε ένα χωριό  4 χρόνια να μην έχετε βάλει μιά πέτρα πάνω στην άλλη και να έχετε το θράσος να βγαίνετε στην κοινωνία για να ακούσετε τα προβλήματά τους.  Και συ πρόεδρε του Συλλόγου μην σου κακοφαίνεται και προσπαθείς να στρογγυλοποιήσεις τα πράγματα. Γύρισε 4 χρόνια πίσω και κοίταξε τις προτάσεις σου. Στον ίδιο Δήμαρχο και την ίδια δημοτική ομάδα απευθυνόσουν. Τα πρόσωπα δεν κάνουν την αλλαγή αλλά η φιλοσοφία.  Ικανοποιήθηκε κάποιο αίτημά σου;
Και να θυμάστε ότι η κοινωνία αλλάζει όπως και η νοοτροπία του κόσμου. Σύντομα θα ξεπεράσει τον μικροκομματισμό και θα σας στείλει στον κάδο των απορριμάτων εκτός αν συνειδητοποιήστε γιατί σας ψήφισαν οι δημότες. Τα ψέματα τέλος και να ζητήσετε και συγνώμη για την μέχρι σήμερα απραξία.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Δεν σας έφτανε το ένα ξεβράκωμα πήγατε και στο δεύτερο καφενείο για να το επαναλάβετε. Τι να 'πω. Άντε και στο Ευπάλιο για να γελάσουμε πιο πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.